ja len že čo si myslíte o narcizme? ja si myslím že mať sa rád nie je nič zle,kým to nehraničí s tým, že chcem aby do mňa boli všetci zamilovaní, tak ako ja sám...
myslim, ze mat sa rad je velmi dolezite. je to vobec jeden z krokov, ako zacat mat rad niekoho ineho. lebo kym nemas rad sam seba, so vsetkymi nedostatkami, tazko sa podari lubit ineho cloveka, ktory nebude dokonaly.. (a taky nebude..)
ale prehnana sebalaska skodi.. (asi ako vsetko, co je prehnane..)
Táto veta sa mi strašne páčila: kym nemas rad sam seba, so vsetkymi nedostatkami, tazko sa podari lubit ineho cloveka, ktory nebude dokonaly.. (a taky nebude..) - už dávno som nepočul niečo tak múdre.
Podla mna ani prehnana sebalaka neskodi. Ak je niekto namysleny, zvycajne je to kvoli...nizkemu sebavedomiu Clovek popiera svoje komplexy tym, ze sa sprava presne opacne, ako keby ich mal. Chce si tym sam vsugerovat, ze ma nejake sebavedomie a nejaku hodnotu, ze je v niecom dobry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale prehnana sebalaska skodi.. (asi ako vsetko, co je prehnane..)