mne je na slovensku dobre a komu sa nepáči nech sa pači alebo hajde do sveta a už sa nevracajte.... foter povedal, že to mali tak urobiť za komančov a bol by pokoj...filip
nie je. To si len myslia deti. Maju pocit, ze ak ti ponuknu v zahranici vyssiu placu tak sa ti bude zit lepsie. HAAAAAAAAAA Vsak z toho sa raz dostanu. Ak sa teda bavime o tejto urovni.
ja sa tu mám super a na nejakých frflošov, čo im stále všetko na Slovensku vadí, zvysoka kašlem, hranice majú otvorené, nech sa páči. Ale na to už gule nemajú.
Je to tu velmi zle. Kratkodoby vyvoj je sice uplne v poriadku, ale z dlhodobeho hladiska smerujeme do riadnych sraciek. Madari, Greci, Portugalci, Iri a dalsi uz v nich su a nas to este len caka ak si vacsina ludi nepoupratuje v ich sprostych paliciach.
ja som tu absolútne spokojná. okej, bývam v povedzme "nadpriemernom" meste vrámci Slovenska, nemám nejaké materiálne problémy ani nebývam pri rómskej osade ale aj tak...neznášam keď sa všetci sťažujú ako je to tu na riť.
Slovensko je úrodná pôda pre zlodejov, kriminálnikov, darmožráčov, mafiánov, vrahov a inú verbež.
Neschopné súdnictvo, ktoré ich nechá behať na slobode, pričom priestupky a malé blbosti obyčajného pracujúceho človeka sa tretajú neuveriteľne prehnane.
Kradne sa takmer všade, obrovská korupcia, neuveriteľná neschopnosť a neprofesionálnosť, v politike nieje naozaj asi nikto komu na Slovensku aspoň z časti záleží.
Potom také drobnosti, že sme neznáma krajina bývalého východného bloku s balkánskou mentalitou, slabou infraštruktúrou, mestá vzhľadovo podobné Ukrajine a Rusku, proste hanba.
Aj napriek tomu mám Slovensko rád, pretože stále dúfam v zmenu, v lepšie časy a viem, že aj na Slovensku sa môže mať človek podctivo dobre, no je to oveľa náročnejšie ako inde.
Nie nie je...som az nemilo prekvapeny neskutocnou naivitou niektorych diskutujucich ktori si myslia ze sa na Slovensku je viac korupcie, zlodejov a neprofesionalnosti ako v inych europskych krajinach.
@pernik Bol si niekedy v Rusku aby si skutocne vedel porovnat ako to vyzera tu a tam ? Videl si uz ako vyzeraju mnohe stvrte vo vychytenych mestach ako su Pariz, Londyn a podobne? V tych mestach su stvrte kde ziju statisice ludi pod hranicou chudoby, v budovach ako na Luniku IX v Kosiciach, v Parizi tak vyzeraju v podstate cele predmestia a je to neskutocna hroza a des. Ty si myslis ze sa lahsie uchytis v zahranicnych krajinach ako tu? Strasne sa mylis, ano mozno tam su lepsie vysoke skoly ale praca sa tam hlada presne takisto tazko ako tu, a zakladne potraviny ci voda su nomnoho drahsie...vidis to velmi pokrutene
@lordjogi Francúzsko je v poslednom čase problém samo o sebe, no aj tak je niekde úplne inde ako Slovensko, to sa nedá porovnávať.
V Londýne som bol, žil som v jednej z chudobnejších štvrtí plnej prisťahovalcov, ale nikde som nevidel, že ľudia žili ako na L9, nižšia trieda prisťahovalcov žila tak ako priemerná rodina na Slovensku.
V Rusku som nebol, ale viem veľmi, veľmi dobre ako to tam vyzerá, Rusko totižto nieje len Moskva a blízke okolie.
@fragile. Slovensku určite nepatrí medzi bohatšie krajiny, skôr medzi nižšiu strednú triedu, samozrejme, že v porovnaní s Afrikou sme neuveriteľne bohatá krajina, no v Europe sme jedna z najzaostalejších krajín, niektoré svetové organizácie nás riadia medzi rozvojové krajiny.
@pernik Podla mna patri, Slovensko nie je chudobny stat. Europa samotna je dost mala cast Zeme a vela ludi po celom svete zije v hroznej chudobe. Ludia tu maju problemy na inej urovni, ako v Afganistane alebo polovici statov Afriky... ved to je cely kontinent v porovnani s nasimi 5 a pol milionmi.
Proste aj ta stredna nizsia trieda je dost, ked sa pozries, kolko ludi nema ani jedlo a vodu.
vpodstate skoro všetko stihol zhrnúť @pernik v @26 ...
Zdieľam jeho názor akurát s tým rozdielom, že Slovensko nemám rada.. Nemám rada slovákov a tú primitívnu slovenskú mentalitu... Posledné roky dokonale chápem, prečo sa hovorí "slováci si dokážu závidieť aj chorobu"... Ľudia si tu nedoprajú, starajú sa do životov iných a mohla by som ešte pokračovať... Žijeme na fakt nízkej životnej úrovni a ja sa fakt neviem dočkať kedy odtiaľto vypadnem...
Jediná vec ktorú na slovensku mám naozaj rada sú Tatry... Len dúfam že o niekoľko rokov nebudú také znečistené ako zvyšok slovenska...
@pernik Ja som v Londyne zil rok, tak povedz v akej stvrti si bol ty a rad ti odpoviem ci to naozaj bola ta najchudobnejsia, to je absolutna hlupost, ze nizsia trieda pristahovalcov si zije lepsie ako priemerna slovenska rodina, netusim odkial taketo vyroky beries. "V Rusku som nebol, ale viem veľmi, veľmi dobre ako to tam vyzerá, ", tak tymto tvrdenim si v podstate protirecis sam sebe. Rusko nie je Moskva a blizke okolie, no Rusko sa v ostatnom case dramaticky zmenilo a nie je tou krajinou spred 20 rokov, ved nebud slepy. Ake organizacie to radia Slovensko medzi rozvojove krajiny prosim pekne? Vies co su to rozvojove krajiny, ucili ste sa to v skole na geografii, to si vymeskal par hodin alebo co? Bol si uz niekedy v Bulharsku, Rumunsku, Grecku, Madarsku, Bielorusku, Chorvatsku, Srbsku, Spanielsku a mnohych mnohych inych??? Vo vsetkych tychto europskych krajinach to vyzera ovela horsie ako u nas...ak tvrdis ze si bol v Londyne a zil si medzi najchudobnejsimi ktori si stale zili lepsie ako priemerna slovenska rodina tak potom si bud slepy, alebo fakt nevies o com rozpravas.
@klaudiqaaa Skutocne...ty si vazne myslis ze existuje nieco ako "slovenska mentalita"? Ty si myslis ze v inych krajinach si ludia navzajom nezavidia, ze si vsade mezi sebou dopraju a ziju si uplne bozsky a bohovsky? Nevies o com hovoris, to je univerzalna a spolocna ludska vlastnost a nezavisi na tom ci si na Slovensku, v Rakusku, Francuzsku, Kanade ci Rwande.
ja len diplomaticky pre ludiii, co tu vypisuju ake je "slovensko raj na zemi".........si pozrite tabulku krajin podla kvaliti zivota a zivotnej urovne, a potom daco piste.
@lordjogi prepac ze reagujem,ale zavist, je da sa povedat "slovenska narodna vlastnost". (to k tomu v @33 ) takze ano....nieco ako "slovenska mentalita existuje". a ako napisala @klaudiqaaa , kazdy sa tu stara do kazdeho.....
@porygon Rusko sa zmenilo? Vazne? Ako? V dobrom ci zlom? Korupcia prekvita viac nez pred revoluciou, moc mafie a financnej oligarchie stupa, to vsetko este umocnuje financna kriza, ktora zasiahla Rusko viac nez zapadne krajiny (pokles HDP, inflacia, nezamestnanost). Nehovoriac o biede, alkoholizme, nedostatku kvalitnych potravin, AIDSe a katastrofalnych demografickych ukazovateloch (klesa porodnost, aj stredna dlzka zivota).
@lordjogi Rusko sa zmenilo? Vazne? Ako? V dobrom ci zlom? Korupcia prekvita viac nez pred revoluciou, moc mafie a financnej oligarchie stupa, to vsetko este umocnuje financna kriza, ktora zasiahla Rusko viac nez zapadne krajiny (pokles HDP, inflacia, nezamestnanost). Nehovoriac o biede, alkoholizme, nedostatku kvalitnych potravin, AIDSe a katastrofalnych demografickych ukazovateloch (klesa porodnost, aj stredna dlzka zivota).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Podstatné je že môže byť lepšie. Preto treba ísť voliť a nedovoliť tej bande zlodejov čo tam teraz sedí pokračovať v ničení slovenska.
a nie, nejde mi o peniaze a nejakú pomyselnú životnú úroveň.
» www.mojevideo.sk/video/5b00/sme_...
toto všetko opustiť? pýtam sa sám seba...
zajko
A ešte aj drbnutý politici..
Slovensko je úrodná pôda pre zlodejov, kriminálnikov, darmožráčov, mafiánov, vrahov a inú verbež.
Neschopné súdnictvo, ktoré ich nechá behať na slobode, pričom priestupky a malé blbosti obyčajného pracujúceho človeka sa tretajú neuveriteľne prehnane.
Kradne sa takmer všade, obrovská korupcia, neuveriteľná neschopnosť a neprofesionálnosť, v politike nieje naozaj asi nikto komu na Slovensku aspoň z časti záleží.
Potom také drobnosti, že sme neznáma krajina bývalého východného bloku s balkánskou mentalitou, slabou infraštruktúrou, mestá vzhľadovo podobné Ukrajine a Rusku, proste hanba.
Aj napriek tomu mám Slovensko rád, pretože stále dúfam v zmenu, v lepšie časy a viem, že aj na Slovensku sa môže mať človek podctivo dobre, no je to oveľa náročnejšie ako inde.
@pernik Bol si niekedy v Rusku aby si skutocne vedel porovnat ako to vyzera tu a tam ? Videl si uz ako vyzeraju mnohe stvrte vo vychytenych mestach ako su Pariz, Londyn a podobne? V tych mestach su stvrte kde ziju statisice ludi pod hranicou chudoby, v budovach ako na Luniku IX v Kosiciach, v Parizi tak vyzeraju v podstate cele predmestia a je to neskutocna hroza a des. Ty si myslis ze sa lahsie uchytis v zahranicnych krajinach ako tu? Strasne sa mylis, ano mozno tam su lepsie vysoke skoly ale praca sa tam hlada presne takisto tazko ako tu, a zakladne potraviny ci voda su nomnoho drahsie...vidis to velmi pokrutene
V Londýne som bol, žil som v jednej z chudobnejších štvrtí plnej prisťahovalcov, ale nikde som nevidel, že ľudia žili ako na L9, nižšia trieda prisťahovalcov žila tak ako priemerná rodina na Slovensku.
V Rusku som nebol, ale viem veľmi, veľmi dobre ako to tam vyzerá, Rusko totižto nieje len Moskva a blízke okolie.
Proste aj ta stredna nizsia trieda je dost, ked sa pozries, kolko ludi nema ani jedlo a vodu.
Zdieľam jeho názor akurát s tým rozdielom, že Slovensko nemám rada.. Nemám rada slovákov a tú primitívnu slovenskú mentalitu... Posledné roky dokonale chápem, prečo sa hovorí "slováci si dokážu závidieť aj chorobu"... Ľudia si tu nedoprajú, starajú sa do životov iných a mohla by som ešte pokračovať... Žijeme na fakt nízkej životnej úrovni a ja sa fakt neviem dočkať kedy odtiaľto vypadnem...
Jediná vec ktorú na slovensku mám naozaj rada sú Tatry... Len dúfam že o niekoľko rokov nebudú také znečistené ako zvyšok slovenska...
@klaudiqaaa Skutocne...ty si vazne myslis ze existuje nieco ako "slovenska mentalita"? Ty si myslis ze v inych krajinach si ludia navzajom nezavidia, ze si vsade mezi sebou dopraju a ziju si uplne bozsky a bohovsky? Nevies o com hovoris, to je univerzalna a spolocna ludska vlastnost a nezavisi na tom ci si na Slovensku, v Rakusku, Francuzsku, Kanade ci Rwande.
@lordjogi prepac ze reagujem,ale zavist, je da sa povedat "slovenska narodna vlastnost". (to k tomu v @33 ) takze ano....nieco ako "slovenska mentalita existuje". a ako napisala @klaudiqaaa , kazdy sa tu stara do kazdeho.....