njn, v "mladosti" som fičala na ružovej rpeto sa jej dnes priam desím.. ale mám jedno také slaboružové tričko a to mi ak otak sekne tak to ešte znesie m
Nemám na sebe rada čiernu farbu, strašne ma deprimuje. A nemusím ani hnedú. Inak mi ostatné farby nevadia, čím svetlejšie, tým lepšie - najmä v hnusnom počasí.
mne suverenne nepristane hneda a fialova, takze tymto sa vyhybam, ruzovu nemam v oblube, hlavne nie na tych sidliskovych "barbie", ktorych po meste beha este stale pozehnane a ako rozmyslam, tak v satniku nemam asi ani nic zlte.
nemam rada zelenu. mala som len raz v zivote jednu zelenu vec a aj to bola od kamosky po chatovici nejaka stara mikina. vyhybam sa tejto farbe ani neviem preco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale proti ružovej nič nemám. tak ako oblečiem si ju ale to neznamená že mám plnú skriňu ružových vecičiek pre mňa farba ako každá iná
ale nevadia mi farebné veci a nemám rada takú nechutnú modrú až zelenú ale nie tyrkysovú farbu,ktorej odtieň neviem popísať
ale inak neznesiem béžovú. hlavne ponožky. myslím, že ani nevlastním nič béžové okrem jedných nohavičiek a podprsenky telovej farby.
a aj s modrou mám vcelku problém.
Ale neznesiem ani oranžovú... a ešte všetko neonové, trblietavé...
volám ju "nefarba".
moja teória je, že je to zvädnutá/málo optimistická žltá alebo špinavá biela.