Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Prešov
Je tu niekto kto ide zajtra na krajské kolo v OAJ v prešovskom kraji?
Luthien7
12.
2.
febuára
2012 14:02
Ďalšie
jej
témy
»
Je tu niekto kto ide zajtra na krajské kolo v OAJ v prešovskom kraji?
Komentuj
0
0
0
0
0
Komenty k téme
1
impulse
12.
2.
febuára
2012 14:31
ďakujem ani neviem komu, že sa tieto olympiády robia na našej škole
! vďaka tomu mám zajtra voľno
2
luthien7
12.
2.
febuára
2012 14:46
@impulse
ty si zo ZŠ Bajkalská?
takže vy nebudete preto v škole? uf, bojím sa
3
impulse
12.
2.
febuára
2012 14:54
@luthien7
jo
len 1. stupeň tam budete mať
tak veľa šťastia teda
4
luthien7
12.
2.
febuára
2012 15:09
díky
a z vašej školy kto postúpil? nejaký génius? lebo mám pocit že tam bude takých veľa, na obvodnom to nebolo nič moc, ale tu mám už trochu strach..
5
luthien7
12.
2.
febuára
2012 15:12
@impulse
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Akej farby máte najradšej ponožky
1
Trojslovný príbeh
2
Kto vám viac v živote ublížil?
3
Vy a fotografovanie?
4
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
Trojslovný príbeh
3
Máte už vianočnú náladu?
4
Kto vám viac v živote ublížil?
5
Stop sinany robotov!
6
Vy a fotografovanie?
7
Prešov riešite aj tu
Pridaj
Prešov
Nálezy
Naša kráska Janka mi dala vniknutie a tak sa pýtam. Čo sa vám podarilo nájsť za posledný rok? Kľúče, panictvo, mobil, hrdosť, slobodu, peniaze, frajerku, čas... abstraktné aj konktrétne veci.
Prešov
50 ročnà, zadanà žena prečo dàva na Instagram polonahé fotky?
Mà deti nad 10 rokov, pre nich to môže byť tràpne, každý deň nejaký príspevok na IG, buď selfíčko alebo polonahà fotka, pod fotkami komentáre od všelijakých chlapov. Chalani, vy by ste dokàzali žiť so ženou podobného charakteru?
Prešov
Odkúpenie oblečenia
Ahojte, nepoznáte náhodou niekto nejaký second hand alebo nejaký obchod, niečo také, kde by chceli odkúpiť staré, ale aj nové oblečenie? Najlepšie v Prešove, blízko v okolí. Na internete som sa už snažila nejaké veci predať, ale ešte mi...
Prešov
Autoškola vav Prešov
Zdravím, má niekto skúsenosť s touto autoškolou? Je povinna teoria resp. dá sa prispôsobiť?
Prešov
REPAS, KOMPAS kurzy cez UPSVAR
Zdravím, bol tu niekto na IT kurzoch cez urad prace? Oplatí sa to, a napr. ked mam viacero kurzov, myslite, ze by ma prijali nejake firmy? Ci to je skor o nicom.
Prešov
Gta 5 ps4 porucha
Cau birdzovia mozte mi pompct kupil som si gta5 na ps4 a nejde mi tunit auta v cuatome a ani kupivat zbrane dakujem za pomoc.
Prešov
"Najlepšia kamarátka "
Moja najlepšia kamarátka mi rozvrátila vzťah s jej frajerom len kvôli tomu, že jej vadilo že som s ním raz za čas a že si dáme nejakú tu pusu. A to pritom spm s ňou dlhšie, pretože som s ňou na internáte. Aký máte...
Prešov
Aliexpress a pošta
Ahojte, má niekto skúsenosť s posielaním aliexpress balíka na poštu? Dá sa to? Môžem si to potom vyzdvihnúť? Platí sa niečo za uskladnenie?
Prešov
Darovanie oblečenia
Neviete kde v Prešove by sa dalo darovať oblečenie ? Pozerala som aj na internete ale nič aktuálne som nenašla.
Prešov
Hotel Lineas Prešov
Boli ste niekto ubytovaní v hoteli Lineas v Prešove ako vysokoškolák? Chcela by som vedieť aké to tam je, ako sa to líši od normálneho internátu a ako je to tam cenovo.
Prešov
Film Špina
Ahojte, boli ste niekto na tomto slovenskom filme v kinách? Aký máte naň názor? Páčil sa vám? :)
Prešov
Prešov, študentský život
Zdravím, v septembri nastupujem na UNIPO do Prešova. Uprednostnil som školu pred mestom (Košice sa mi pozdávajú viac) Čo mi ako mladému človeku dokáže Prešov ponúknuť? OCečka nejaké, kluby, koncerty a iné)
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme