haha zase hádky cez internet, neviem, čo na tom vidíte, ale hovno vyriešite a za druhé, keď je niekto zakomplexovaný, tak mu môžeš prepísať aj 100-krát Bibliu, no bude to stále hovadina
@hetfield zaujímavá to osoba, dalo sa to čakať že ho niekto označí za zradcu ako každého kto dostal rozum tu je s ním rozhovor po česky - » ujeb.pl?0cCTRcQmbM
@camilla vieš hrubý kokot, zaujímalo by ma čo zo mňa robí toho jebnutého človeka len preto lebo si nejaký ten nesedlácky oi! vypočujem
@louis budeš asi nejaký mindfreak alebo niečo také, lebo ja som nikde nenapísal, že som členom toho a toho, takže tak. a už normálny zdravo uvažujúci človek by mal byť toho názoru, že ideológie typu NS, komunizmus, ... sú na to, aby zobrali ľuďom slobodu a to veškerú. ak nie oprav ma
@waagbistritz69 nie, nie som skunk škatulkovanie si môžeš odpustiť. a áno viem že wikipédia je zlý zroj, ja sám som sa to nedozvedel z wiki. myslím ale že pre camillu a podobných primitívov je to dostatočne podrobne a elementárne rozpísané
@motorizer Podľa mňa Antifa sú debili ktorí nemajú nič iné na práci len fetovať. Neonacisti aspoň za niečo bojujú. Neni som neonacista , keby niečo!! Proti Nacionalizmu nič nemám. Som z Trenčína a tu je veľa punkáčov , ktorý majú pri sebe toluén a piko. Nedávno som bol s kamarátmi v krčme a v tom príde kamoš za mňou a hovorí : Počuj henten punkáč ta chce u.ebať , choď radšej preč. Išiel som preč a on išiel za mňou. Zastavil si ma a začal mi nadávať do fašistov a rasistov. Nechápal som prečo. A vtedy tam došli 3 (nenávidení Neonacisti) a zastali sa ma. Ale stihol mi jednu dať po hube.. Doteraz neviem prečo. Ale on skončil horšie Nehovorím že všetci neonacisti sú dobrý. Lebo sú aj prepatý debilkovia ktorý dokážu aj zabiť. Ale taký sú aj Punkáči a aj tí Oikáči. A ešte k tej robotníckej triede.. ty sa považuješ za robotnícku triedu? Robíš jako robotník?
@kiko10 tretinu svojho života trávim v práci. pika ani toluénu som sa v živote nedotkol. za to, že sa 1-2 krát týždenne zhúlim som automaticky feťácky debil? ten čo ťa chcel ujebať bol pojebaný pózer čo nám robí hanbu. ale asi si ešte nebol v nitre, kde sa potulujú tlupy náckov ktoré majú 3 až 8 členov a hladajú koho by zmlátili....
Ten kto húli je feťák.. Ale aj ty neonacisti pracujú. No ja sa v tom moc nevyznám ale , aj moj brat(není nácek) pracuje a nepovažuje sa za Robotnícku triedu.. A v trenčíne to je tak s Punkáčmi a oikáčmi.. Ale vieš máš svoj názor nato , ja svoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@matusha ano pocul a vela..ale toto je nejaka odnoz punk alebo rocku ako kukam..a to ja nemam rad...
@hetfield zaujímavá to osoba, dalo sa to čakať že ho niekto označí za zradcu ako každého kto dostal rozum tu je s ním rozhovor po česky - » ujeb.pl?0cCTRcQmbM
@camilla vieš hrubý kokot, zaujímalo by ma čo zo mňa robí toho jebnutého človeka len preto lebo si nejaký ten nesedlácky oi! vypočujem
@louis niečo k téme by sa nenašlo?
@motorizer ty si teraz skunk? wikipedia je pre informácie ohľadom kontrakultúry nevhodný zdroj ale inak súhlas samozrejme, len to podivne prezentuješ