Poradím ti, ak si za notebook ochotná dať 500 stoviek, tak tu napíš, že si ochotná dat iba 300, lebo oni ti poradia minimálne o ďalšie 200, 300 stovky viac. Mala som asi 3 podobné fóra a nikdy nedodržali finančný strop, ktorý som určila, ani raz (i keď pri notebooku je to blbosť, lebo pod 500 sa ti asi ani neopatí kupovat)
@shit lacne vrzgajuce telo a panty, nekvalitny displej, velmi casto low endovy hardware, slaba vydrz baterky uz po par tyzdnoch pouzivania atd... ak to ma byt notas len na browsovanie po nete, citanie mailov a nejake zakladne veci, tak to zvladne rovnako dobre aj o 200-300 eur lacnejsi tablet...
@tommyhot nechce notebook s i5 procesorom 4 jadro a 3.2ghZ 6GB ram ... chce notebool na bežne použivanie , nie nejaky za 200 € ale za 500€ taky kvalitnejši
@shit ako vies, ze nechce taky notebook? kde to napisala?
btw HW nie je jediny parameter, na ktory sa treba pozerat.. ako som povedal, telo, panty, displej, bateria, chladenie atd.. normalne notebooky na bezne pouzivanie zacinaju tak od 800 a urcite to nie su low endove sracky typu acer, asus a pod... osobne by som nic ine ako dell, lenovo, alebo apple (ktory teraz mam) nekupoval.. mozes si povedat, ze su to predrazene znacky, ale platis tam aj za tie ostatne veci, ktore som menoval, nie za to, ze mas o 100MHz silnejsi procesor, ulozeny v umelohmotnom vrzgajucom obale, ktory sa ti rozsype niekde na pol ceste pri prevoze kurierom...
@tommyhot napísala, že chce notebook do školy tak asi nepotrebuje multimedialny notebook za 800€...
Apple by som nekupoval, je predražený a dell takisto.. najlepšie asus, lenovo, toshiba a aj acer sa ešte da. Hovoríš, že batéria vydrží málo, existujú aj 1500€ notebooky kde batéria vydrží 2 hodiny pri pozeraní filmu...
Za 500€ kúpy celkom slušný notebook, tak netrep...
@shit skladal som pocitace, ked ty si este len nastupoval na zakladnu skolu, narozdiel od teba mam v tejto sfere dlhorocne skusenosti, nema to nic s tym, ci mam vo vrecku iPhone, alebo nokiu 3310.
Ak chce, nech si kupi lacny smejd, ale nech po dvoch tyzdnoch neplace, ze jej vydrzi na baterke len hodinu a ze po troch mesiacoch fuci jak vysavac a je horuci jak kristus... Koniec koncov, su to jej peniaze, takze mi to moze byt jedno.
@shit = to že si niekto kúpi niečo od applu znamená že musí mať hneď zvrátené názory ? Pracujem na Mac-och každodenne v škole, možno ich neznášam preto aj si zosebou nosím notebook, ktorý prevracá asi moje názory kedže je drahý jak "šlak" kedže počúvam hudbu z apple shuffle pretože to sú asi najkvalitnejšie Mp3jky. To ty si skorej ovplyvnený verejnou mienkou a trendom hejtovania Apple značky
@tommyhot ja s tebou tiež musím nesúhlasiť. Mám hádam najmizernejší notebook, ako tak čítam po nete a to Acer emachines. Mám ho 3 roky. Výdrž baterky, hodina a pol. Pôvodne bol niečo cez dva a pol hodiny. Nehučí, nevvŕzga, neprehrieva sa, pár krát mi šupol na zem, panty v pohode. Používaný každý deň, ak teda nepočítam letnú dovolenku kam ho nosiť nezvyknem. A nemala som s ním nikdy výraznejší problém okrem prelomenej nabíjačky, čo bolo moja chyba. Jediný dôvod prečo ho chcem po troch rokoch vymeniť, je nedostatočná pamäť.
@tommyhot mam lenovo thinkpad edge (tmavy displej lubim a aj ten strohy dizajn, a vcelku slusne ujde, drzi, vyzera kvazi ako novy aj po dvoch rokoch, nic neodislo, stal sice okolo 650 so zlavami cez dealer cenu a tak ( ) .. ale teraz sa daju kupit tak za 600 s dph myslim, len nebudu mat asi nove ivy bridge atd. a to ani netreba az tak
paradoxom je, ze sa tlacia strasne 4x jadro, 2x jadro, hypervlakna, sracky a polovica programov co ludia pouzivaju to nevie pouzit dobre, hry takisto, ... zle pisane
ale Acer by som fakt nekupil, k HP mam odpor ( 3x zle skusenosti a robil som tam, ), Asus mam taky neutral, lubim IBM (cize lenovo) a Toshiby, , Dell ujde ... takze s tym aj suhlasim, ... ale minule som zazrel v edsystems take nomnom fujitsu cierne za 550 dealer cena s fajn specs a slusnym case, aj to by som mu odporucil, kebyze si pamatam co to bolo,
a dievka zakladatelka nam ani nedala co si vlastne praje, co to ma splnat,
@malavrtka tu sme ti v podstate poriadne neporadili osobne by som skočila na Alzu alebo shoppie a udala si parametre, cenu a podla toho sa rozhodla. Osobne radím skôr Toshiby ako Acer, či Asus. hoci ja mám dobré skúsenosi ako s Acermi tak s Asusmi
@gukol ved nie, práve preto hovorím že je nezmysel vyberať si kvôli značke. Segra chcela za každú cenu sony vaio lebo je kamarátka ho má tiež roky a je dobrý a jej odišli po dvoch mesiacoch. Okolo mňa má najviac ľudí Aceri a Asusi a väčšie sťažnosti som nepočula. Ja mám zlé správy o HP
@dsimca = no ale každá tá značka ma nejakú úspešnosť lenovo, ktoré je pre mňa skoro sväté a má ho asi 20 ludí v mojom okolí a zatiaľ žiadne sťažnosti . Oblial som si klávesnicu vínom trochu (na dozvukoch) nechal usušiť a akoby sa nic nestalo
@gukol kamoška takto obliala nový HP ale ten hned odišiel. Viem, že je tam nejaká úspešnosť, ale ja som tuším na živé SK čítala že z týchto notebookov je najmänej kazoví práve ASUS. Aspon myslím že to bol Asus. Ja osobne by som hrabala po Toshibe, lebo to je zase pre mňa top. I keď ako hovorím mám teraz 3 roky 15,6 acerku a asi rok malý Asus. Problémy s nimi zatiaľ žiadne neboli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
tie sú dobré a celkom lacné, záleží aj aký model si vyberieš.
» www.alza.sk/hp-probook-4740...
btw HW nie je jediny parameter, na ktory sa treba pozerat.. ako som povedal, telo, panty, displej, bateria, chladenie atd.. normalne notebooky na bezne pouzivanie zacinaju tak od 800 a urcite to nie su low endove sracky typu acer, asus a pod... osobne by som nic ine ako dell, lenovo, alebo apple (ktory teraz mam) nekupoval.. mozes si povedat, ze su to predrazene znacky, ale platis tam aj za tie ostatne veci, ktore som menoval, nie za to, ze mas o 100MHz silnejsi procesor, ulozeny v umelohmotnom vrzgajucom obale, ktory sa ti rozsype niekde na pol ceste pri prevoze kurierom...
Apple by som nekupoval, je predražený a dell takisto.. najlepšie asus, lenovo, toshiba a aj acer sa ešte da. Hovoríš, že batéria vydrží málo, existujú aj 1500€ notebooky kde batéria vydrží 2 hodiny pri pozeraní filmu...
Za 500€ kúpy celkom slušný notebook, tak netrep...
Ak chce, nech si kupi lacny smejd, ale nech po dvoch tyzdnoch neplace, ze jej vydrzi na baterke len hodinu a ze po troch mesiacoch fuci jak vysavac a je horuci jak kristus... Koniec koncov, su to jej peniaze, takze mi to moze byt jedno.
paradoxom je, ze sa tlacia strasne 4x jadro, 2x jadro, hypervlakna, sracky a polovica programov co ludia pouzivaju to nevie pouzit dobre, hry takisto, ... zle pisane
ale Acer by som fakt nekupil, k HP mam odpor ( 3x zle skusenosti a robil som tam, ), Asus mam taky neutral, lubim IBM (cize lenovo) a Toshiby, , Dell ujde ... takze s tym aj suhlasim, ... ale minule som zazrel v edsystems take nomnom fujitsu cierne za 550 dealer cena s fajn specs a slusnym case, aj to by som mu odporucil, kebyze si pamatam co to bolo,
a dievka zakladatelka nam ani nedala co si vlastne praje, co to ma splnat,
» www.notebooksbilliger.de/sony+vaio+sve17...
a nech mi ani nikto neskusa nahovorit ze Sony je shit...