@ajlunka super super to je pekní mladí učitelia na slovine, zaľúbiš sa na slovine sa musíš kus viac učiť ako na angline, ale zvykneš si, ponadávaš si a pod. a pôjdeš ďalej
@zeriavka vravím, že mi to tak interpretovali moje 2 bývalé spolužiačky, že sa tam vraj nič neučia a majú super známky a na skúške si hocičo povymýšľajú, dajú si výstrihy a vraj majú aj za C.. to mi bolo povedané
@anniedecadence vidíš aj aljunka píše, že to nie je také jednoduché ako hovorili tvoje známe..to sa veľmi čudujem ako mohol niekto niečo také povedať, lebo to tak vôbec nie je @ajlunka zvykneš si, netreba sa učiť úplne všetko ako na strednej na to ani nie je čas.. samozrejme závisí to aj od učiteľov aké majú požiadavky, ale aj tak sa nikdy nenaučíš všetko čo by si sa mala
@zeriavka no to sa samozrejme ze neda vsetko stihat..sak ja sa zvyknem aj 8 hodin denne ucit..a nestiham..a ty si v kolkatom rocniku? si pre mna genius ked sa este stale tam drzis ..kolkatacka si?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@ajlunka super super to je pekní mladí učitelia na slovine, zaľúbiš sa na slovine sa musíš kus viac učiť ako na angline, ale zvykneš si, ponadávaš si a pod. a pôjdeš ďalej
@purenarcissism neboj sa macha tento rok tam nebude
@ajlunka zvykneš si, netreba sa učiť úplne všetko ako na strednej na to ani nie je čas.. samozrejme závisí to aj od učiteľov aké majú požiadavky, ale aj tak sa nikdy nenaučíš všetko čo by si sa mala