Malo sa dat viac moznosti zakliknut
Budem najprv cestovat (v case samozrejme tiez) potom budem cumiet do birdzu a mozno sa pokusim spat ale vzhladom k tomu ze idem domov uz sa tam asi nevyspim ...no a som chora hej
Pridem podvecer z prace, hodim sprchu, zaseksujem si, hodin rychlu spršku, dam si veceru, otvorim flasku vina, pozrem so zenou 2 diely isteho serialu, znovu seks a spinkat...
okrem toho ze budem jest vsetko co uvidim tak sa stretnem s top ludmi a ideme oslavit moje narodeniny a kamosove meniny (ktore boli pred tyzdnom ale whatever)
Chvilu budem cumiet do ucenia, potom budem cumiet do stropu, potom von oknom, potom pojdem na cigo alebo hladat co by som zjedol... a to sa asi bude opakovat az kym nezaspim
...mat depresiu, ze zajtra mam narocnu skusku a neucil som sa..... ale, na druhej strane, ta profka ma ma velmi rada a som (podla jej slov) najsikovnejsi student, tak hadam motyka vystreli....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
som produktivny clovek
Budem najprv cestovat (v case samozrejme tiez) potom budem cumiet do birdzu a mozno sa pokusim spat ale vzhladom k tomu ze idem domov uz sa tam asi nevyspim ...no a som chora hej
Začnem sa opíjať doma a potom to prenesiem na verejnosť.
.
.
.
.
...krista, čo si to nahováram, uplatním svoj zodpovedný prístup, ako v každý iný deň.
hviezdna brana to isti
BA