z filmu twilight som bola total sklamana kedze som citala knihu ktora bola omnoho lepsia a vampire diaries som tiez citala ale to je len napodobenina twilightu
no asi toľko, Vampire Dieries nie je napodobenina Twilightu, knihy boli napísane presnejšie o 14 rokov skôr ako Twilight.. a myslím si že TVD je lepšie
@chidori suhlas...myslim ze najlepsie knihy su tie ktore citaju viacere generacie a casom nezmizne ich posolstvo...tieto vyssie uvedene su podla mna len take chvilkove ktore rychlo "vyjdu z mody"
chjo uz zas prichadza rocne obdobie menom Edward takze tu bude xy diskusii/ankiet na tuto uzasnu a nekonecnu temu a to si neviem predstavit co nastane po premiere ktora je uz prveho..
Určite nie! Vampire Diaries je lepšie aj keď knihy som nečítala.... Filmy Twilight a New Moon boli skôr nudné také nezáživné a vôbec sa mi nepáči obsadenie hercov do hlavných úloh...Pri čítaní knihy ma štve to obsadenie Pattisona za Edwarda. Podľa tých opisov v knihe a tak sa mi tam vôbec nehodí! Určite by sa našlo mnoho iných hercov, ktorí by tam viac pasovali.Ale sto ľudí ,sto chutí.Mnohým sa tam práve jeho obsadenie páči. Knihy sú však oproti filmom skvelé! No je tiež pravda, že keby to vzali do rúk iní režiséri možno by to bolo lepšie. Nechajme sa prekvapiť ako bude natočené eclipse
@anik359 Pre zaujímavosť Vampire diaries bolo napísané ešte pred Twilight takže žiadna napodobenina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale aj tak isto že nie...Twilight je oproti TVD absolútna somarina......
naco sa nieco pytas ked aj tak udas len jednu moznost? :S
Už ma nebavia
Najradšej mám aj tak True blood !
Radšej ako film Twilight si prečítam knihu
a k téme.. Vampire Diares je super seriál... Ten dej a všetko.. . a "normálni" upíri ktorí umierajú na slnku!!! Nie ako ta pičovina Twilight..
@anik359 Pre zaujímavosť Vampire diaries bolo napísané ešte pred Twilight takže žiadna napodobenina.
Ale ako... čítala som obe a vyčkám si i na posledný diel upírskych denníkov, lebo som fakt zvedavá na koniec knihy (narozdiel od twajlát).
A čo sa týka týchto upírskych sračiek, som už v úplnej dimenzii Deti, toľko iných kníh na túto tému je lepších.
tak potom asi Twilight napodobnil Vampire Diaries