študujem na UKF a s @spomienky7 súhlasím v tom, že je tu nehorázny bordel. A niektoré odbory sú na dobrej úrovni a o niektorých sa ako o "odboroch" nedá ani hovoriť Keby som mala možnosť si znova vybrať, nešla by som na UKF. Hoci Nitru som si zamilovala, ale mesto a univerzita sú dve veci.
ja chodím tiež na UKF a druhý krát by som sem asi už nešla... a ako hovoria hore... je tu dosť veľký bordel... ale tak to asi záleží od odboru ktorý si vyberieš... ale tak ako hovorí @agrobrat mesto je zas veľmi pekné aj keď o to ti asi nejde... tak gl
Vďaka za názory... a neviem to UCM by som aj skúsila ale prijímačky sú tam z matiky a ta mi moc nejde tak to ma asi na tom všetkom najviac odrádza...a ešte som rozmýšľala nad univerzitou TOmáša Baťu v Zlíne? čo vy na to?
Ta skola Tomasa Batu som pocula ze je to dobra skola, chcela som si tam dat aj prihlasku ale odradili ma SCIO testy z matiky ... takze nic moc prijmacky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
co sa tyka ukf,je to bordel.mal som moznost ist na DOD.to uz racej UCM
jj aj mne hned ako som pocul ukf tak mi len tak srdce nadskocilo