mate aj vy niekedy stavy ked by ste sa najradsej vratili do skoly??? ja ho mam akurat teraz ,kukala som fotecky z minuleho roku a chcem naspat tu srandu heh.a este k tomu je toto take na pixu leto ah jaj a date mi nejake dobre tipy na tahaky ked uz sme
chyba mi to ako sme vzdy zo skoly isli na vlak a vzdy nekto dosiel a povedal "Ideme na flasu?" kazdy sa usmial a uz sa skladalo xD... teraz mi to pride take smiesne xD
@natalinqa ja som na gymply mala by som ist do kvinty ale nas idu spajat s tymy co mali ist na 4rocne takze idem do prvej a tiez si budem musiet zvikat na par novych tvari ale budem tam mat aj dost starych tvari...moja kamoska tiez teraz konci deviatku a tiez sa toho boji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a ak ti spravia ešte takú rozlúčku, akú sme mali my, kde ešte aj chalanom tiekli slzy, tak to ti bude fakt všetko veľmi chýbať
slovo "škola" (písané šepotom) cez prázdniny nesmie znieť
krute to je, ked si tak pospominam na moju triedu, ostatne triedy, profesorov este aj upratovacky
ked ides hned na vysku, tak je to ok..., ale ked nie ( co mi momentalne hrozi ) tak nic..
mam este mesiac cas sa odreagovat a potom budem riesit skolu