pravdepodobne tu takato diskusia uz bola ,ale tak nechce sa mi hladat .. co si myslite aku ulohu zohrava vyzor pri zoznamovani .. ako takom .. akoze jasne, prvy dojem, ale potom ?? je vyzor pri vztahu dolezity ?? ..
ja si bohuzial myslim, ze vyzor je velmi dolezity, vzdy tie najkrajsie holky maju chalana a skarede ziadneho...nie vzdy, ale vacsinou, je to smutny fakt
A to co zijes v stredoveku?Jasne ze je vyzor dolezity.Vyzor je to hlavne na cloveku a az potom ide vnutro(no to uz zalezi od toho komu na com viac zalezi)Ked je niekto skaredy musi byt velmi charizmaticka osobnost aby viac zalezalo na jeho povahe ako na vyzore
Na vyzore skor zalezi chalanom, babam ide zas trochu viac o povahu (nepocitam zlatokopky a kurvy). Zalezi mi na nom asi tak, aby ma baba aspon trochu pritahovala, ked nie je moj typ tak to na vztah proste nebude.
@2 ja si myslím že je to naopak...vačšinou vidím tých najlepších chlapov v spoločnosti na moj vkus dosť špatných žien...a tiež naopak...tie najkrajšie ženy chodia so zrúdami... je skôr rarita vidieť "dokonalý" pár
Podľa mňa by mal fyzický výzor zohrávať úlohu zaujatia pri prvom stretnutí a malo by to pokračovať zhodnotením osobnosti na základe komunikácie a pozorovania správania.
Myslím, že príroda to tak vyriešila, aby bola väčšia pravdepodobnosť zaujatia osoby opačného pohlavia. A možno sme to tak vyriešili my... Ťažko povedať.
nechapem sice preco ale bohuzial dneska zalezi proste nie baby a chalani ale celkovo na kazdeho sa najprv pozries a potom s nim prehovoris aj ked vravime ze nam na nom nezalezi tak sa vacsinou bohuzial spravame k ludom podla toho aki su sympaticky a nie podal toho aki su naozaj netvrfim ze ja to nerobim proste ale robia to vsetci aj ked nikomu nepoviem do oci ze jezis ty jak vypadas tak nemozem ani povedat ze jezis ty si jak dobre oblecena a tak proste najprv vidim potom vravim a podla toho je cela ta spolocnost usporiadana oc nevieme zmenit a to lutujem ta komfrontacia so vsetkymi okolo by vas len dala dole co je vlastne podla mna dovovd preco na tom zalezi
@Ivanka presnee..to osm chcela napisat,ze krasny chalani su medzi skaredymi babami a naopak jop..
ale tak ked sa s niekym zoznamjues,tak je jasne ze prvorady ten vyzor,akoze aky si na prvy dojem,ako posobis,a pod..nemusis byt najkrajsi,ale zaa ako tak niekto musi vyzerat a potom neskor uz na vyzore nezalezi..
a ked niesi moc velkou "hviezdou" staci zaposobit svojim vnutrom..
Vzhlad...pre niekoo doezity,pre iekoho menej...pre mna je vzhlad iba akusi prvou mienkou,co si o cloveku myslim..moze ma napr.ocarit vzhladom..ale su ludia ktori vyzaruju nieco "zo seba " takze..pravdu povediac..ja neviem. Vyzor je pre mna ale kazdopadne na 2.mieste za SRDCOM
Jak hovorite o tom,ze pekni chalani su so spatnymi babami a naopak..sa mi to zda jak zavist ..podla mna je to individualne a vyzorovo su si vacsinou podobni
výzor zohráva dosť dôležitú úlohu..... podľa mňa.....ako teraz nehovorím že s niekým kto nevyzerá najlepšie si nemáš začínať........ale tá osoba ťa najprv zaujme tým výzorom.....ak sa ti zapáči tak konáš ak nie........ tak smola....takže tak
urcite ze konkretnemu cloveku by sa mal jeho partner/ka pacit, pritahovat, no urcite netreba zabudat na to, aby bolo o com sa bavit... teda pokial mame na mysli perspektivne vztahy..
@20 to si nevidel Brainiac? Tam postavili pred 3 malé deti 4 rôzne typy žien od krásavice až po škaredú v rôznom poradí a stopovali čas každému dieťaťu, kedy pozerali na osobu pred nimi. Na plnej čiare to vyhrala najkrajšia baba
Takže čím viac si na vás batoľatá idú oči vyočiť, tým ste viac sexi
vyzor je ti na nic ked ludom lezies na nervy..osobne na vyzor zvysoka kaslem, ked sa mi aj niekto paci tak ma pritahuje svojim vnutrom a tym co vyzaruje...a myslim ze ani ostatnym nejako extra nejd eo vyzor vzhladom n ato ze kazdemu sa paci nieco ine a to na co povieme ze je "pekne" myslime tym ze sa nam to paci, ale komplexne
kebyze napisem tak, ako väčšina, že nie, tak by som si klamal. síce nie je na prvom mieste, no v prvom rade sa pozriete na toho druheho ako vyzera a az potom ho spoznavate.
aj ked si niekto povie, ze na vyzore nezalezi,tak to nie je pravda,.. zalezi, vzdy zalezalo a vzdy bude... ja osobne sa pozeram najma na povahu, ale nehovorim, ze na vyzor sa nepozriem
Veľa ľudí sa hrá na samaritánov a tvrdí, že výzor vôbec nie je dôležitý. Ale predsa len ten prvý dojem je priamo závislý AJ na výzore, takže určitý percentuálny podiel v tom zohráva aj výzor.
výzor je dôležitý pre tých čo nejak vyzerajú...všetci pohľadní ľudia vedia, že by neboli s nejakým strašidlom aj keby vám vyznával lásku najkrásnejšími spôsobmi...Pokiaľ človek nie je ani sympatický tak STOP kamaráti a koniec...
Ľudia si väčšinou hľadajú polovičku z rovnakej úrovne ako sú oni...
Keď je niekto menej pekný nebude si hľadať nejakú extra krásu ale uspokojí sa aj s priemerom...
v dnesnej dobe?? mozes byt ako chces v pohode pokial nesadnes vzoru s casopisu mozes ist s prepacenim do...a nebudem to ani pisat vraj sa tu nema hresit
To je dosť individuálne Teda.. čo myslíme pod pojmom výzor? Niekomu sa páči niekto kto by sa niekomu inému nepáčil vôbec... a ten iný sa potom diví čo sa mu/jej na nej(ňom páči
Ale áno, myslím že je, pri výzore to všetko začína... Nie je to jediné kritérium... nechodil by som s miss universe keby som vedel že je to hlúpa slepica, ale ani s babou čo má tri vysoké keby ma nepriťahovala fyzicky...
A je to naozaj dosť rozdielne aj s prípadu na prípad.. ono ide tak nejako o ten celok + vyžarovanie tej osobnosti k tomu Viem aký je "môj typ" dievčat, ale pritom ma už priťahovali aj také, ktoré tomuto typu nezodpovedali vôbec, alebo iba trochu Láska si zase až tak nevyberá
A myslím že vo všeobecnosti záleží na výzore viac chalanom než babám... sú samozrejme výnimky ako všade
nečítam diskusiu ale určite tu nejaký ľudia píšu že to nieje dôležite ... to je chujovina . výzor je pri zoznamovaní jedna z najdôlezitejsich veci ... ale dôležite je aj to ako vieš komunikovat
vidim, ze je tu dost nazorov ... na upresnenie .. ja som sa k nicomu nevyjadrovala, bola to len prosta otazka .. a co sa mna tyka tak urcite aj vyzor zohrava nejaku tu ulohu,ale nieje to vsetko ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Pre mna osobne absolutne vyzor nie je dolezity...
neverím že by baba alebo chalan chodil s niekým, kto ho/ju vôbec nepriťahuje alebo až odpudzuje
Myslím, že príroda to tak vyriešila, aby bola väčšia pravdepodobnosť zaujatia osoby opačného pohlavia. A možno sme to tak vyriešili my... Ťažko povedať.
ale tak ked sa s niekym zoznamjues,tak je jasne ze prvorady ten vyzor,akoze aky si na prvy dojem,ako posobis,a pod..nemusis byt najkrajsi,ale zaa ako tak niekto musi vyzerat a potom neskor uz na vyzore nezalezi..
a ked niesi moc velkou "hviezdou" staci zaposobit svojim vnutrom..
» www.birdz.sk/forum/chalani-s...
Už malé deti, keď ešte nevedia rozprávať si vyberajú krajšiu opatrovateľku (pre nich krajšiu). Videl som taký dokument, kde to dokazovali.
Takže to už máme vrodené, že kto sa nám páči a kto nie, teda výzor je dôležitou súčasťou života .
Takže čím viac si na vás batoľatá idú oči vyočiť, tým ste viac sexi
Ľudia si väčšinou hľadajú polovičku z rovnakej úrovne ako sú oni...
Keď je niekto menej pekný nebude si hľadať nejakú extra krásu ale uspokojí sa aj s priemerom...
@frez ...
Ale áno, myslím že je, pri výzore to všetko začína... Nie je to jediné kritérium... nechodil by som s miss universe keby som vedel že je to hlúpa slepica, ale ani s babou čo má tri vysoké keby ma nepriťahovala fyzicky...
A je to naozaj dosť rozdielne aj s prípadu na prípad.. ono ide tak nejako o ten celok + vyžarovanie tej osobnosti k tomu Viem aký je "môj typ" dievčat, ale pritom ma už priťahovali aj také, ktoré tomuto typu nezodpovedali vôbec, alebo iba trochu Láska si zase až tak nevyberá
A myslím že vo všeobecnosti záleží na výzore viac chalanom než babám... sú samozrejme výnimky ako všade