já bývam na dedine...a je to tu fakt nastrach...keby som nechodila už 6. rok na strednú, tak sa asi zrútim...u nás nikoho v dedine nepoznám, takže tak,...
po poslednom predlzenom vikende som maximalne presvedceny ze nie Malokedy sa stava ze clovek si vybehne na obed o 12tej kamaratovi, ze sa nieco ugriluje a pride o piatej rano s tym ze v noci rubal strom a staval maj
ako kedy napriklad kamaratka byva na dedine sem tam sa tam nudi ale inokedy mi tolko vie zazitkou povedat ze nestiham prijimat tolke mnozstvo informacii
no tak to si tam asi nežil furt vlete len hrabať, seno, do krčmi ani nič tam nemáš ono to je kľud ale časom vám stoho drbne lebo a roky ubiehaju a nič stoho ked je dačo tak 3x do roka ale furt sa len nadrbať večer a nič stoho
Zalezi od ludi, ktori tam okolo teba ziju. Ak okolo teba ludia neziju (popripade su skoro mrtvi alebo ich jednoducho nepoznas), tak je nuda vsade, bezohladu na to ci je to osada so 7 a pol domami, dedina, mestecko alebo velkomesto...
Ale v mestach su nakupne centra... A v okoli dedin take tie veci ako "priroda"
hmm ja neviem, co ked mam ist ku babke na dedinu, mam chut si radsej strcit ježka do podprsenky. Som rada, ze nemusim tam byvat, aj ked oblasť v kosiciach za jumbom tiez nie je naidealnejsia, kedze poznam tu len 2 ludi a ostatni su uz jednou nohou v hrobe. A aj ti dvaja ludia tu radsej nechodia vonku, a idu radsej do inej casti mesta (rovnako ako ja). Poznate to, ked neviete odhadnut ake je pocasie, tak sa pozriete z okna, ze ako su ludia na ulici obleceni? Ja sa pozriem z okna a nevidim nikoho, pripadne nejake dieta ako sa bicykluje (A to mi nepomaha, kedze jemu je pri pohybe teplo). Ale inak milujem velke mesta, mojim snom je sa ist pozriet do New Yorku.
ja mam na dedine babku a je mi tam lepsie ako v meste...ale zasa som rada ze zijem v meste lebo je tu viac moznosti na zabavu,travenie volneho casu a tak...ale mam rada vikendy na dedine a nevymenila by som ich za nic na svete
ja mávam obrovské depky na dedine...mali sme chalupu keď som bola menšia a fakt mi robilo problém tam byť čo i len jeden deň - a to nebola ani nijak extra malá dedina - ale proste som mala pocit, že ak sa odtiaľ nedostanem, tak asi zomriem
nerobí mi to dobre, ja potrebujem mestský ruch a miesta, kde sa niečo deje, rozhodne nehodlám stráviť svoj život v kostole a okopávaním záhradky za domom.
Ja viem, že to je môj subjektívny pohľad, nikoho z dediny neodsudzujem a verím, že pre tých čo tam bývajú to rozhodne tak katastrofické nie je, ale mňa tam teda nikdy neuvidia
ja už na dedine ťahám štvrtý mesiac, a vôbec sa mi nezdá nudný, osobne mi vyhovuje viac dedina, hoci predtým som hovorila, že nie, iba na dovolenku, ale nie... dedina je skvelý výber pre môj život
Bývala som na dedine rok,a dosť dlho mi trvalo zvyknúť si,síce bola som malá no 10 rokov ..ale predtým som tam prišla z veľkomesta,tak mi chýbal ten ruch,chvíľu nato sme sa zas presťahovali,síce do malého mesta,ale lepšia voľba ako dedina..podľa mňa..
byvam na dedine a vyhovuje mi to celkom... sak kde je krcma je zivot asi tak obcas je ftipné kukať na tých ludí že kukaj ja som strašne cool a podobne co tu byvaju :d ze nema to chybu
@16@holyknight dedinské zábavy nemusia byť len nudné a na hovno...všetko len záleží na tom v akej veľkej dedine sa robia..... minule som sa dokonca len tak dala do reči s jednou babou vo vlaku povedala, že keď sa u nás v dedine robí diskotéka že sem vždy hneď ide,lebo tu je tá najlepšia zábava....a vraj že aj pochodila všetky možné kluby a dedinské zábavy a povedala že v v Trnave a okolí je u nás stále tá najlepšia zábava...tak no vidíš záleží kam ideš... nie všetky dedinské zábavy sú nudné
ja bývam na dedine a musím povedať že nuda tu nemusí byť...pokiaľ ide o kultúrne vyžitie, ako Kino,divadlo, obchody pravdaže je tu nuda....ale všetko záleží len od toho akými ľuďmi si obklopený :p :p :p :p :p napríklad, keď som v meste aj tam sa dokážem nudiť... lebo nie som so svojimi kamošmi....tu ideme len tak na bicykel, sadnúť si niekam do baru (našťastie tu ich máme neúrekom) alebo len tak sa prejsť....ale nuda určite nie ak máš kamošov...ak nemáš kamošov nuda je všade.. :p :p :p :p :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
na dedine je podla mna vzdy, co robit
tolko prace okolo domu, pri statkoch, na zahradke
na dedine je neuveritelna priroda, teda aspon u nas su vsade okolo hory
zavidim ludom zivot na dedine
a ked si zakladáš na cenách alkoholu tak si kúp čučo to stojí všade rovnako
Ale v mestach su nakupne centra... A v okoli dedin take tie veci ako "priroda"
nerobí mi to dobre, ja potrebujem mestský ruch a miesta, kde sa niečo deje, rozhodne nehodlám stráviť svoj život v kostole a okopávaním záhradky za domom.
Ja viem, že to je môj subjektívny pohľad, nikoho z dediny neodsudzujem a verím, že pre tých čo tam bývajú to rozhodne tak katastrofické nie je, ale mňa tam teda nikdy neuvidia