Ahoj viete mi niekto povedať ako je to s obedmi na VI Družba. Bola som si dnes kúpiť stravný lístok ale musela som si kúpiť aj poukážky na zakúpenie stravných lístkov. Je to taký blok a v ňom sú také trhacie lístky s označením mesiaca a s číslami 5, 10 a
Jedával som tam kedysi. Možno sa odvtedy niečo zmenilo, ale kým som tam chodil (3 roky dozadu) tak mi tam fakt že nechutilo... Naopak na átriákoch v oboch jedálňach (dokonca aj lacnejších) sa prejedám jedna radosť
ďakujem za info ale keďže sa tu asi zle varí tak sa najem v škole na PF aj tam máme jedáleň a ešte som čitala niečo o žetónoch na príbor, to si musím kúpiť alebo si doniesť vlastný?
@21stdeadline nejedz tam...fuj,,, dakedy co tam navaria to by ani kone nejedli.... a pristup.... VRAT MI TEN PRIBOR! ....to neviete ist blizsie a bludy.... ta sprdnu ani nevies kedy a zaco
@p0n0sk4 fuuuu dnes som tam obedovala lebo som mala už zakúpený lístok tak aby neprepadol ale to bolo naposledy čo som si ho kúpila a jedla tam polievka že zápražková, no bola to len mastná voda s takými bielimy gučami ani neviem čo to bolo, no a špagety, na ktoré som sa tešila lebo ich mám rada boli studené omáčka (predpokladala som že bude červená, no div sa svete ona bola hnedá?!) bola vlažná. No proste humus!! Radšej budem chodiť fakt na mlyny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ked tak ozaj tie atriaky.