alebo aj hentak, ale ja som skôr zvykla z obložených chlebíčkov najprv zjesť to obloženie a potom až zvyšok Teraz to robím len s niektorou zeleninou tam. Z praktického dôvodu, aby mi to nepopadalo
ako odecko som ignorovala kôru a vyhadzovala,....robila som to aj ako pubertiačka... kôrku som hádzala Badinkovi...a ako som ho darovala tak som stále kôrku hádzala na zem...a to ma lútostilo že tam nie je havo... tak som sa ju naučila jesť a momentálne, keď som doma alebo medzi svojimi tak si najprv pojem kôrku a až potom to dobré
@333xander pooodme teda anketovať o filozofickych uvahach kvantovej spravnosti grafov metafyziky?
len za detských liet, ako ono to bolo skôr preto, že mi mamka rozkrojila krajec chleba na polovicu, takže logicky som najprv vyjedla striedku a kôrku nechávala na koniec a ak som už náhodou nevládala tak som nezjedla práve ju
ale zasa na čerstvom chlebe neni nič lepšie ako obžrať kôrku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo aj hentak, ale ja som skôr zvykla z obložených chlebíčkov najprv zjesť to obloženie a potom až zvyšok Teraz to robím len s niektorou zeleninou tam. Z praktického dôvodu, aby mi to nepopadalo
@333xander pooodme teda anketovať o filozofickych uvahach kvantovej spravnosti grafov metafyziky?
a nie, nejedla som to tak v živote
ale zasa na čerstvom chlebe neni nič lepšie ako obžrať kôrku...
ale keď so bola malá tak často najskôr striedku a potom som mala líca od masla