Stephen Fry. Lebo má úžasné 3v: vystupovanie, vyjadrovanie, vyžarovanie; nanajvýš sympatické názory a strhujúci spôsob, ktorým ich prezentuje; v päťdesiatich troch rokoch je strašne sexy; hrá postavy, ktoré sa nedajú neobľúbiť; a britská tlač mu udelila titul quintessential englishman.
@mm47 ja som sa tak narodil a nestal som sa nim počas života, ako to niektorí prezentujú...
a stať sa hetero sa tiež nedá, ak na hodinu pred oltárom, keď chce byť niekto ženatý a zakryť tak svoju identitu....
takže buď si alebo si není..možna ešte to bi ale to tiež nie je na zahodenie, pekne holky sa aj mne páčia a pri takom grupáku ma baby idu zožrať.............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
osobne DiCaprio, lebo je sympaťák a vie hrať
a nevidela som veľa filmov s DiCapriom .. ale v Pláži sa mi páčil
» www.google.com/imgres?imgurl=h...
preboha to ča su tu ukázalo???
ale k tomu Bradovi Pittovy, je to môj najmilší herec, vo filmoch vie neuveriteľne krásne plakať a ja plačem s ním...........filip
filip
---------
@sarah_whiteflower
ak by som si mala vybrat, tak si nevyberiem. je ich vela
a ja som si tiež povedal prečo vlastne......?
filip
MAto
a inak, @vive pozri si film Yes man. tam bol Carrey najlepší na svete (a to ho v komédiách fakt nemám rada)
to ako keby som sa ťa opýtal prečo taký pekný chalan ako Maťo nie je gay???. no prečo??
lebo takého jebateľného chlapa som ešte nevidela...dokonca aj s chlapom v posteli je jednoducho strááášne sexy
nejak mi to ušlo.....
ja si myslím, že by hral rolu ženy....
filip
Alebo aspon BI by stacilo
a ak nie bola by som ochotná ho to doučiť
a stať sa hetero sa tiež nedá, ak na hodinu pred oltárom, keď chce byť niekto ženatý a zakryť tak svoju identitu....
takže buď si alebo si není..možna ešte to bi ale to tiež nie je na zahodenie, pekne holky sa aj mne páčia a pri takom grupáku ma baby idu zožrať.............
filip
*odpadla z neho*
u mna brad pitt(okrem toho, ze je pekny-vraj- vie aj hodne dobre hrat).
Tom Hanks, Rob Schneider
(beriem do úvahy len herecké výkony, kebyže sa pozerám na krásu tak Heath Ledger a Jack Gyllenhaal)
♥♥♥
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:ki...
prečo? lebo aj v prípade, že hrá negatívnu postavu, som proste na jeho strane