Nejdem nič skúšať, len mi napadlo, či poznáte niekoho, alebo či ste vy niekedy jedli kriedu/šňupali Ariel len pre to, aby ste mali teplotu Poprípade nejaké iné blbosti
ja osobne som to nežrala ale moja spolužiačka žrala kriedu stále ale teplotu jej to nezvyšovalo. tak aby nemusela chodiť do školy tak prikladala teplomer k radiátoru a tak podobne mala všelijaké finty dora bláznivá
kriedu sa mi uz podarilo parkrat zjest ... ale nie vela, takze teploty som nemala, len som na zachode stravila celu noc a creva som mala dokonale ciste
ja som to raz spravil preto, ale nič mi nebolo...som zožral celú kriedu kokos...a potom druhýkrát som to mal spraviť, lebo v triede chalani natáčali videá pre "crazy boyz" a nikto sa na to neodvážil a vedei, ež ja som to už robil
kriedu? nie, nikdy ale pamätám si, že keď som bola asi druháčka tak (vtedy) štvrtáci šňupali banánové granko na pinpongovom stole a potom sa hádzali o zem, lebo si mysleli, že sú brutálne našňupaný a my sme šňupali ibalgin, panadol... taký sprostý sme boli!
jediny raz,lebo neverila som ze s kriedy moze byt teplota....taky asi dvoj centimetrovy kusok som rozdrvila,ale vdychla asi len polovicu...ale uplna blbost...ani len nos ma nestipal
Keď sme boli s kamarátmi malí a mali sme písať písomku tak sme si do silnej zrnkovej kávi nastrúhali kriedu a mydlo tak zle my ešte do teraz ako vtedy nebolo NESKUSAT DANGER
Ano je to tak skušala som ... robila som pičiviny a našla som sa na vyplachu žaludka... si to podrv..až na prášokk a zožer..ale ne vela bo sa možeš otravit... ale zaleži aj od tooh aky silny máš žaludok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Akože prepínalo mi už všelijako ale aby som jedol/šňupal kriedu tak to by už bolo moc...
@smajdalf Ty si o tom Ariele fakt nepočul?
a s tym arielom to je dobry napad to skusim