Je čudné ak mi vadí, že môj priateľ je v jeho skupine jediný muž? Dosť zavážilo aj správanie tých dievčat, nieje zrovna cudné.Čo myslíte?Vďaka za komentáre, ktoré ma nebudú nijak urážať.
neviem síce, o akej skupine je reč, ale ja sa napríklad celkom často vyskytujem v nejakej skupine ako jediný chlap a nevidím z toho plynúť žiadne problémy
Jéjda, veď ľudia nejaké pohlavie mať musia a občas sa veci proste zbehnú tak, že v nejakej skupine ľudí prevažuje alebo významne prevažuje nejaké jedno pohlavie : )
@willbebetter ja myslim ze to by nezabralo skor preoperovat na zenu teda
Ved ak mas dobreho/pritazliveho chlapa tak to asi nieco sposobi no...v tom pripade je to o vasej dovere a ak s tym mas problem skus sa nad tym zamysliet. A nezalezi na tom co robia tie dievcata ale co robi on
jak, keby ma moj priatel takmer vylucne zenske kamaratky, je mi to divne. ale neviem co rozumiem tomu o com ty pises. a aj keby ej, ta k ak ti to vadi tak to ries, ak nie tak to nechaj tal
@4 co je hento za otazku? pytas sa, akoby vsetci chlapi uvazovali rovnako.
ja by som to vnimal tak, ze sa rad nachadzam medzi zenami, lebo si s nimi rozumiem lepsie a niekto dalsi by cakal, kedy ktoru pojebe. proste... co za odpoved cakas?
@11 nemyslim ze je ten typ ktory by cakal ktoru dalsiu moze.... a sak ja mam iste hlboke rany z minulosti z ktorych som sa este nedostala a prave ja mam stastie ze mam rada cloveka co je vacsinu dna vo vylucne zenskej spolocnosti...ono viem ze pre niekoho to moze vyzniet dost ako banalita avsak pravda je taka, ze odmalicka som ucena od mojich (ne)rodicov ze sa mam bat ze niekto bude v niecom lepsi ako ja, ze niesom dost dobra, prekna mudra...tak je samozrejme ze si to trochu myslim aj teraz v tejto situacii
@_idontf_withyou moji kamaráti sa nesocializujú tak často (viac práce, našli si frajerku, rôzne dôvody...) ako moje kamarátky = často sa stáva, že sa zídeme partia bez chalanov. neviem, čo by som ti mal na tom ešte viac vysvetľovať, takže pýtaj sa konkrétnejšie, ak by niečo...
Ehhh what
Nenapadlo by mi to riesit, sak kazdy, kto chodi medzi ludi, sa stretava s obrovskym mnozstvom ludi *sbojhp preferovaneho* pohlavia. A nebola by som s niekam, koho pritpmnost hocijakej zeny obera o rozum. Cize ked nechodis s nejakym chudakom, tak by nemalo o nic ist..?
Mohla by som tu písať aká som žiarlivá, ako ta chápem, ako by som niektorým ženským rozjebala najradšej hlavu o chodník lebo len to ma spraví v istých chvíľach pokojnou ale.... To všetko je úplne zbytočné, nezabrániš mu, aby sa stratával s inými ženami. V tomto ti pomôžu len veci. Dôvera v partnera, dôvera v seba a rozhovor s partnerom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@willbebetter ja myslim ze to by nezabralo skor preoperovat na zenu teda
Ved ak mas dobreho/pritazliveho chlapa tak to asi nieco sposobi no...v tom pripade je to o vasej dovere a ak s tym mas problem skus sa nad tym zamysliet. A nezalezi na tom co robia tie dievcata ale co robi on
ja by som to vnimal tak, ze sa rad nachadzam medzi zenami, lebo si s nimi rozumiem lepsie a niekto dalsi by cakal, kedy ktoru pojebe. proste... co za odpoved cakas?
Ja som často v spoločnosti samých mužov ako jediná žena, ale to sú neškodní chlapci
Ak sa má niečo stať tak to moc týmto neovplyvníš
@_idontf_withyou moji kamaráti sa nesocializujú tak často (viac práce, našli si frajerku, rôzne dôvody...) ako moje kamarátky = často sa stáva, že sa zídeme partia bez chalanov. neviem, čo by som ti mal na tom ešte viac vysvetľovať, takže pýtaj sa konkrétnejšie, ak by niečo...
normálnemu človeku by to bolo absolútne jedno....
po čase sa to budú žiarlivostne scény - hádky a to bude vlastne váš koniec, chudák chalan
Nenapadlo by mi to riesit, sak kazdy, kto chodi medzi ludi, sa stretava s obrovskym mnozstvom ludi *sbojhp preferovaneho* pohlavia. A nebola by som s niekam, koho pritpmnost hocijakej zeny obera o rozum. Cize ked nechodis s nejakym chudakom, tak by nemalo o nic ist..?
žiarlivosť je normálna?
normálny človek sa ťažko definuje?
moja zlatá, ty by si sa mala dať vyšetriť na psychiatrii...
@Atropabelladona vsetci az na hrdinu Marcella