Koľkokrát za deň ješ? (dodržiavaš poradie - raňajky desiata obed olovrant večera)? Aké veľké porcie a aké druhy jedla ješ v určitých častiach dňa? Je to každý deň rovnako, alebo nepravidelne?
raňajky, obed, olovrant, večera, druhá večera, ... - niekedy vynechám raňajky, olovrant a/alebo jednu večeru, podľa toho, čo jem pomimo, ak vôbec jem a nie sú to veľké porcie... pažravosť ma totiž dávno prešla, ale so psychickou podporou od @mielikki idem svoj nepravidelný a nie veľmi prospešný režim napraviť.
na jedlo moc času nemám... nažeriem sa ráno, potom idem ven, potom si dám obed a večer hlavne zeleninu, stále som niekde vonku tak keď sa dá tak sa najem, ale vonku zbieram lesné plody
raňajky (nie vždy to ide občas sú nahradené priamo obedom), obed, viacero rôznych olovrantov a večerí, záverečná najneskôr o tej štvrtej ráno. ten počet sa líši od množstva povinností, sýtosti obeda a tak.. čiže nepravidelne.
myslím, že doma jeme zdavo, hoci teda ja nemám problém to zabíjať ťažkými a mastnými jedlami.. ale napríklad vyprážané, veľa soli a podobné nechutnosti, to takmer vôbec.
tento rok (ne)jem hrozne. pri uceni na prijimacky to bol asi 1l kavy denne a mozno banan (alebo keks, nieco rychle). teraz ked som prijata tak uz len spim 60% dna a 0,5l kavy. jedlo ma nebavi ani nemam cas. a potom raz za par dni na mna pride ten "vlci" hlad alebo chut na nieco. tak si nakupim tie "pochutiny". ale ani nie vela. proste uz si neviem najst cas na normalne jedlo.
za tie 2 mesiace som schudla 4kg stabilne. tesim sa (a to ani dietu nedrzim)
a viem, ze to je nezdrave. ale tak, nic nie je idealne
Tak skúšala som už všeličo, teraz už dlhšie obdobie neraňajkujem, na obed mám asi polku porcie, potom večer napríklad jogurt so sušienkou, tuniakový šalát, obložený tmavý rožok a podobne.a tak zhruba 5 krát týždenne si potom ešte dám pomaranč alebo jablko, prípadne hrozno, polku ananásu.
Viem, že to robím naopak, najviac by som mala jesť ráno, ale ak som hladná, tak nezaspím. Preto musím jesť večer toľko a ak som sa neobmedzovala a dala si aj raňajky a na obed celú porciu, tak som priberala.
A snažím sa jesť zdravo, ale ak mám chuť na niečo nezdravé, tak si to občas v malom množstve dám, lebo keby som jedla iba zdravé, tak by som mala občas záchvaty žravosti a zjedla to zakázané jedlo vo väčšom množstve ako ho zjem teraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Co najmenej mastnych jedal , vecer co najmenej sacharidov.
ale aj zeleniny a ovocia, ked je naporudzi
a jedavam aj v neskorych nocnych hodinach. takze asi nezdravy. kolkokrat denne to je, to neviem...
snažím sa 5x denne ( no neraňajkujem) a menšie porcie, veľa ovocia a zeleniny, ale sú aj také dni, kedy nič nenasúkam do seba a nevadí mi to
a často sú raňajky až naobed a večera v noci
@snehovavlocka dobrú chuť, ja sa tiež napchávam
myslím, že doma jeme zdavo, hoci teda ja nemám problém to zabíjať ťažkými a mastnými jedlami.. ale napríklad vyprážané, veľa soli a podobné nechutnosti, to takmer vôbec.
jem kvalitne, vela a casto
s kopu šĺahačky a granka
Teda jem "ZDRAVO"
za tie 2 mesiace som schudla 4kg stabilne. tesim sa (a to ani dietu nedrzim)
a viem, ze to je nezdrave. ale tak, nic nie je idealne
Takže mám obed,olovrant ak som doma a niečo ľahké na večeru
Viem, že to robím naopak, najviac by som mala jesť ráno, ale ak som hladná, tak nezaspím. Preto musím jesť večer toľko a ak som sa neobmedzovala a dala si aj raňajky a na obed celú porciu, tak som priberala.
A snažím sa jesť zdravo, ale ak mám chuť na niečo nezdravé, tak si to občas v malom množstve dám, lebo keby som jedla iba zdravé, tak by som mala občas záchvaty žravosti a zjedla to zakázané jedlo vo väčšom množstve ako ho zjem teraz.
Chipsy, tyčinky a iné slané pečivo už nejem, ale napríklad aj tie som solila ked som ich jedla.