Čaute, poraďte mi prosím Vás aké jedlo si zobrať so sebou do kufra keďže budem cestovat v tomto teple skoro dva dni a väčšinu času strávim na letiskách. Len nie rezeň, tie už nemôžem cítiť a samozrejme nech je to teplu ako tak odolné. Za všetky Vaše po
aby ste mali predstavu, piatok strávim cestovaním autobusom od rána až do večera, budem aj čakať von v tom teple niekoľko hodín. večer o deviatej letím a potom strávim 14 hodín na letisku kým budem mať ďalší let... takže sa potrebujem poriadne najesť
ja teda fakt na také cesty veľmi nemám chuť všeličo gniaviť, voda je základ plus ovozel plus na večery trebárs nejaké orechy. skoro všetky sú teplo-friendly.
knäckebröd/maces/suchár (podľa toho čo ti viac chutí)
zelenina, taká paprika zelená je ideálna podľa mňa, alebo si mrkvu nakrájaj do nejakej dózy + ovocie jablko, hruška, banán (ten sa ti ale môže rozpučiť), alebo si zober klasika rožky s medom, alebo s nutellou popr. nejaké konzervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja teda fakt na také cesty veľmi nemám chuť všeličo gniaviť, voda je základ plus ovozel plus na večery trebárs nejaké orechy. skoro všetky sú teplo-friendly.
zelenina, taká paprika zelená je ideálna podľa mňa, alebo si mrkvu nakrájaj do nejakej dózy + ovocie jablko, hruška, banán (ten sa ti ale môže rozpučiť), alebo si zober klasika rožky s medom, alebo s nutellou popr. nejaké konzervy