Tak hlavne veľa piva ale aj nejaké tatranky A záleží či sa tam dá grilovat keď hey tak všetko čo sa dá ugrilovat. Keď sa nedá tak tie po jebane majoranky S rožkami A po prípade obed V nejakej restike V dedine alebo V bufetoch tak to delam ja
knackebroty a pasteky, kazdu zvlast zabalenu v alobale a v stane ich mam pod vela vecami.. aj ked je mega slnko vzdy zostanu studene a v pohode. a veeeela musli tyciniek, tento rok som si brala na 3 dni asi 20 no teda ked mi este nevadilo ze som tucna som si brala normalne baleny chlieb taky co par dni vydrzi a milion hocijakych keksikov co nemaju cokoladu.. a sem tam som si nieco teple kupila, ak boli koruny
keď som ešte chodievala na festivaly a nemala bezlepkovu dietu, tak som si spravila doma pizzu, muffiny, nejake pizza rozky a také blbosti a okrem toho rozky, pasteky, napolitanky a také blbosti
a odkedy som mala bezlepkovu dietu, tak kukuricne lupienky, ovocie, neskor chleba bezlepkovy, teraz posledne ako som bola na vode, tak sme boli na 4 dni a brala som si chleba, banany, papriky a inak jedla po ceste niekde
paštiky, klobásy, slaninu, chleba, kekse a tie lídlácke nachos s dipom také, čo vydrží. a potom si väčšinou kupujem, na fesťákoch predávajú mrte žrádlo :3 najviac ľúbim nudle a cigánsku
ja ti ani neviem, mali sme tri plné deky jedla, ale ani za boha si neviem spomenúť, že čo v nich bolo.. proste samé hlúposti.. čipsy, keksíky cereálie, chleba a také
pasteky pasteky pasteky + parky ci fazule v konzerve a samozrejme pecivo ktore sa da jest povedzme 3 dni potom este bebe keksy, slane vselijake blbosti atd atd
Ja som rada, že donesiem batoh, všetko som si tam kupovala... Načo nosiť so sebou kopu žrádla keď nemusím A na jednom festivale je taký výber jedla, že také ani v reštaurácii nevidím takže neochutnať čo najviac by bol hriech. Takže tam už zo zásady jedlo nenosím už úplne vôbec
@lenuska175 bola som tyzden takto prec na festivale a nebrala som si nic skoro okrem trochy ovocia a zeleniny, s tym ze v supermarkete v meste som si vzdy dokupila ovocie, zeleninu, syr (ale len na priamu spotrebu) a priamo na festivale som sa zivila hranolkami v pohode som to zvladla
Na festival si nosím akurat tak nejaké sladkosti a mineralku, inak vsetko kupujem. V tom teple sa ani neoplatí nechať jedlo v batohu, hneď sa kazí alebo mení svoje skupenstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale inak nebrala som si nic..vsetko som si tam kupovala..nie som narocna co sa jedla tyka
a odkedy som mala bezlepkovu dietu, tak kukuricne lupienky, ovocie, neskor chleba bezlepkovy, teraz posledne ako som bola na vode, tak sme boli na 4 dni a brala som si chleba, banany, papriky a inak jedla po ceste niekde
mala som aj nejake konzervy s gulasom, ale bol tak strasne stuplavy, ze som vyjedla maso a vyhodila som ho