radi sa delite s vasim priatelom/muzom/laskou ako uz len chcete o jedlo,ktore mate vy na tanieri? nevadi vam jest s jeho priborom napr.?este by som sa (mimo temu) chcela spytat ake jedlo ste vyskusali s partnerovho tela ...slahacka,cokolada...sampus..
vadí mi jesť s príborom niekoho iného, vadí mi dojedať po niekom, vadí mi pitie z pohára/fľaše, z ktorej pil už niekto iný a je mi srdečne jedno, či sa to týka mojej mamy, frajera alebo sestry...
@jaricenka zlízavala som mu z brucha kvapku inzulínu
a inak, nie, nevadí, keď je u nás tak sa väčšinou ani neobťažujeme vyťahovať 2 taniere, drbneme to na jeden a jeme z jedného...a nie, nevadí mi to, keby mi vadili jeho sliny tak by som mu nemohla dať ani pusu...
Nevadi mi jest s priborom niekoho blizkeho. Nevadi mi po niekom dojest. Ale vadi mi davat niekomu z mojho jedla, ked som hladny s jedlom sa nedelim a ked aj...tak nerad
používať rovnaký príbor mi nevadí a paradoxne mi nevadí ani používať rovnakú zubnú kefku (teda, nie cielene, ale proste keď sa pomýli a vezme si moju, tak nemám potreba ju hneď vyhodiť)
nevadí mi jesť mu z taniera, ale asi by mi vadilo, ak by jedol z môjho (teda bral jedlo)
Aj keď je to jedlo moje, jeme ho spoločne, zje ho len on! Keby som ho nemala až tak moc rada, tak dostane už po ústach. Spoločný príbor, tanier, whatever. Jedlo by som si viac vychutnala z nádobky, ale ak by niečo na seba vykydol/vygebril/vylial (neviem to rozumne pomenovať) postarala by som sa o to.
pre mňa je to najhoršia vec na svete, keď mi niekto ide do taniera. párkrát som mu dala odkusnúť z nejakého kebabu alebo tak, ale už to nikdy nespravím, on ma takú velkú hubu, že polovica bola preč, a potom mi z toho bolo smutno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
čiže nie
a inak, nie, nevadí, keď je u nás tak sa väčšinou ani neobťažujeme vyťahovať 2 taniere, drbneme to na jeden a jeme z jedného...a nie, nevadí mi to, keby mi vadili jeho sliny tak by som mu nemohla dať ani pusu...
nevadí mi jesť mu z taniera, ale asi by mi vadilo, ak by jedol z môjho (teda bral jedlo)
jedenie z tela to nie, moc je chlpatý na toto
Ale kebab pri mne nikto žrať nebude
a z frajíra som ešte nič nejedla. on mi chutí aj bez toho aby som ho musela dochucovať
MOJE jedlo.
...
ale @6 mi niekoho pripomína považujem za výkon, že sa mi podarilo dosiahnuť raz niečo ochutnať. a raz byť dokonca ponúknutá