omeleta (2vajcia, 1pl. lyžice mlieka) na panvicu dáš pokvapkáš olej vyleješ to tam,trošku nech sa to opečie ..potri to kečupom , daj tam mraz. zeleninu samozrejme si ju na panvici s troškou vody uvar ,porozhadzuj tam zeleninu a na vrch môžeš dať postrúhaný syr, ono sa to pekne roztečie + samé bielkoviny takže super papaníčko... lepšie ako môj obed ala kokosový olej
a banánové tyčky...vyrežeš z banánov vnútro, dáš asi do polovice do čokoládovej polevy, osypeš orechmi, do vnútra banánu dáš šľahačku alebo čokoládovú penu....ten banán by mal stáť na tanieri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
daj do gúglu bábovka z mikrovlnky
(ale inak je to riadne svinstvo ale chutné
ako máme vedieť obsah tvojej chladničky ?
neviem co mas v chladnicke. ja v takomto teple len zeleninovy salat so zalievkou a greckym syrom
inak k téme, tiež by som ti poradila šalát alebo čokoľvek čo netreba variť ani piecť
a banánové tyčky...vyrežeš z banánov vnútro, dáš asi do polovice do čokoládovej polevy, osypeš orechmi, do vnútra banánu dáš šľahačku alebo čokoládovú penu....ten banán by mal stáť na tanieri
obrázok -plnené banány
» www.ceskypirat.cz/4sovnxb8...
a za 15 min som mala hotové najlepšie tomu na svete !