Prestaň žiť jednotvárne, začni žiť činorodo. Napríklad si daj záväzok, že zješ len to, čo si sama dopestuješ... Uvidíš. Príjem zaručene nepredčí výdaj! A + zdravý vzduch ako (ne)plánovaný bonus...
mne momentálne stačí predstava, že o týždeň maturujem a ešte nič neviem.. a keď pomyslím na jedlo, tak sa mi dvíha žalúdok (pre istotu nejem skoro nič)
Tak jesť je normálne samozrejme, ale ono to býva tak, že niekedy ani hladná nie si, ale máš ten pocit (teraz sa smejem na tom, aká je tá veta kravina).
Ale ide o to, že keď si dehydratovaná alebo tak, tak môžeš mať zároveň pocit, že si hladná. Ja obyčajne pijem pol litra vody pred tým ako idem jesť, len potom sa na mňa hnevajú, že skoro nič nejem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
v ľubovoľnom poradí
ale ja som na jedle závislá, a čo, je to jeden z mojich zmyslov života!
Vlastne už dosť z nich.
pokiaľ stále ješ a ak nepriberáš tak kašli na to
Ale ide o to, že keď si dehydratovaná alebo tak, tak môžeš mať zároveň pocit, že si hladná. Ja obyčajne pijem pol litra vody pred tým ako idem jesť, len potom sa na mňa hnevajú, že skoro nič nejem...