Napisala mi jedna holka. Ma 12 a chodi s 18 rocnym chalanom..ako.. neviem ako vy,ale mna skoro porazilo ... ja tie pubertiacky nechapem.. to je naivne a neviem co.. vraj sa nechova ani ako 18 rocny chalan.. a ze sa miluju ..CO ona vie co to e milovat???
Kamarat mal jednu znamu (schvalne pisem znamu, lebo skutocne nemal ziadne umysly), ktora mu asi po mesiaci povedala, citujem :"Sice sa tvaris, ze ma nechces zbalit, no aj tak ti neverim. Mas to ale aj tak zbytocne, pretoze si na mna primlady." Ona mala 16, on 28....
Poznám (z videnia) jednu babu čo má 17 a má dieťa s 32 ročným NO FUJ....Ale tiež takýmto vzťahom nechápem... Nemá to zmysel a ani význam, ale ten chalan musí byť riadne cáklý FUJ a tá 12- nástka??? Ešte by sa mala hrať s bábikami....
No jo aj ja mam jednu kamosku co v 16 porodila decko s jednym chalanom a teraz sa rozisli. Akoze nechapem na co s tym zacinala.A teraz chce dalsie ale s inym no pomooooc.
okeeey taqze: mozem nieco povedat?a co vam alebo skor nam je dotoho?saq dievca nech si chodi skym chceee potom nech otehotnie a nech doma s mamou sa stara v 16 o 4rocne decko ale CO VAM JE DOTOHO?jej veec ved dievca si to same uvedomi ked bude mat cely zivot dosraty heh
ten chalan je panic.. luboš je zas opitý... a filip ani nehovorím... no konečne sa stretla PŽVCh partia po kope v senci...no ništ.. idem kuknut emo diskusiu...
Dadkaaa suhlasim s tebou vas do toho nic ked je jebnuta tak co uz no niekedy to je o niecom inom clovek nikdy nevie aj ked co sa tyka toho ze este decko je tehotne to je uz fakt vela ale myslim si ze je to jej vec
Typek: kukala som jej fotku..nejsom lezba ale koozy ma = . .........a na starsie veru nevyzera..cize osalit ho nemohla nejak ..
Jasne ze to je jej vec, jej zivot,ona siho skazi, ale nedokazem s aprizerat na tu naivitu.. su vselijake znasilnenia a neviem co .. ved oni im skacu rovno same do postele! .. jje to jej zivot nech si robi co chce a s kym chce =P .. ale dost ma to poburilo ...
Fuu...ja v dvanastich som na ulici hravala vybijanu. ale tak nech. doma sa meni... aj ked. co na to hovoria jej rodicia? vedia o tom? a vie o tom aj ten chalan, ze s nou chodi? moze sa to dievca hrat na dolezitu a klamat, ze chodi neviem s akym cávenom. a aj keby to bola pravda. tak chalan je pedofil. zavret ho a je, nemuselo by sa tu riesit, ci ostane tehotna a znici si zivot.
no tak mna to moc nepoburilo..sice je to pravda ze je to dost velky vek. rozdiel .. ale...poznam dievca ktore ma 13 a chodi s 26 rocnym.. newiem ako si spolu nazivaju..ale zda sa mi ze dobre..ked ich vidim...ale newiem si to predstavit..taky zivot..teenegersky..a ona s 26 rocnym..ale je to jej zivot..nech si robi co chce, ved ona na to tiez skor ci neskor pride..
a tak niektoré 12-tky už si myslia že sú dospelé a chovajú sa podla toho...možno ani nejde o lásku len o nejkú frajerinu proste ukázať akého má chalana....mmm neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
PS: inak suhlasim s vami
Kamarat mal jednu znamu (schvalne pisem znamu, lebo skutocne nemal ziadne umysly), ktora mu asi po mesiaci povedala, citujem :"Sice sa tvaris, ze ma nechces zbalit, no aj tak ti neverim. Mas to ale aj tak zbytocne, pretoze si na mna primlady." Ona mala 16, on 28....
Jasne ze to je jej vec, jej zivot,ona siho skazi, ale nedokazem s aprizerat na tu naivitu.. su vselijake znasilnenia a neviem co .. ved oni im skacu rovno same do postele! .. jje to jej zivot nech si robi co chce a s kym chce =P .. ale dost ma to poburilo ...