"*vzťah - mám na mysli všetko v čom spočíva chodenie, láska,"....ked niekoho lúbiš nikdy by si ho nepodviedol,čiže nemôžeš maš viac žien ktoré lúbiš,to sa nedá.Ciže je to obyčajné oje..vanie
je tam natvrdo zakódovaný limit pri 4 partneroch. pokial by sa snažila mať viac, tak by sa dostala do nekonečnej slučky, z ktorej bez rozchodu nemožno vystúpiť.
@shadowofshadows ja som sa bavila asi s 3 ludmi ( dvaja chlapi a jedna zenska) Co mali frajerku tu a druhu doma, tam kde byvali, takze jedna cez tyzden a druha cez vikend... zvladali to vyse roka
Da sa mat aj 7-8 naraz, ale pravidlom je ze ak chces viac ako 3 tak si ich musis vyberat primarne s ohladom na to ze ich chces vela.
Ja som chodil 8 dievcatami s downovym syndromom naraz a nikdy mi na to neprisli. K nim som si potom este zbalil jednu slepohluchu buchtu a zensku co mala chronikcy Mumphs, takze musela byt stale doma a nemohla ma kontrolovat.
jeden človek je až moc ale v tomto prípade by som do toho neplietol lásku.. lebo keď niekoho ozaj miluješ, tak sa na nikoho iného ani nevieš pozrieť
keď sa chceš hrať, tak 3kusy je akurát aby sa ti ti neplietlo
dve osoby sa daju podla mna v pohode zvladat (co samozrejme neznamena ze to schvalujem). ale vzdy sa pozastavim nad tym ze ak je to taketo dlhodobe, ci ti "podvadzani" su naozaj hluchi slepi sprosti zaslepeni, ze si to neuvedomia. zeny by to podla mna mohli dost skoro vycitit.
ale bohuzial osobne poznam aj pripad, kedy dvaja spolu boli vyse 5 rokov a potom vyslo najavo, ze chlap ju sustavne 3 roky podvadzal s jej velmi dobrou kamaratkou. to je uz fakt sila.
Počúvajte vy dvaja dementi... Toto nie je zoznamka, ale fórum na dané téma... Takže mi tu nespamujte so svojimi chuťami jeden na druhého a nerobte to ani v iných fórach... Nato vám slúžia TSky...
hahaha dalsi vtipalek.. tu biancadetolle môže byť tvoja budúca, dobrá to žena...bude ti oddana...
ja chvalabohu a našťastie nemám o ňu záujem
a tsky si s ňou určite nebudem písať
moja sesternica chodii s dvoma naraz.. už pár mesiacov je to vraj ťažké skrývať, ale zatiaľ sa jej to darii... :ehm:
dokonca si vytvorila ešte jeden účet na fb kvôli jednému z nich...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
každá jedna v inom meste, alebo všetky v tom istom meste?
ked mas niekoho rad a chces vztah, tak viac ani nechces...
ked nechces vztah ale len kamaratstvo a sex tak to moze byt vela "kamaratoU"
možno preto nefungujú bežne polygamné vzťahy že by ľudí jeblo z toho
ale všetko závisí od definícií vzťahov a dohôd
no ja si neviem predstaviť, žeby som mal riešil ešte ďalšiu babu.
@mmajuskaa3 ak sú v takom vzťahu dobrovoľne, je to choré? (však tým nikomu neubližujú) prečo potom homosexualita chorá nie je??
kam sa zrazu podela tá vaša humanitárnosť a tolerancia??
Poznám ľudí, ktorí stíhajú aj 14...
No mne stačí 1 a aj tak mám občas pocit, že nestíham ostatné veci
Ja som chodil 8 dievcatami s downovym syndromom naraz a nikdy mi na to neprisli. K nim som si potom este zbalil jednu slepohluchu buchtu a zensku co mala chronikcy Mumphs, takze musela byt stale doma a nemohla ma kontrolovat.
keď sa chceš hrať, tak 3kusy je akurát aby sa ti ti neplietlo
ale bohuzial osobne poznam aj pripad, kedy dvaja spolu boli vyse 5 rokov a potom vyslo najavo, ze chlap ju sustavne 3 roky podvadzal s jej velmi dobrou kamaratkou. to je uz fakt sila.
že práve ty to nevieš tomáško môj?
nie, ty ani birdzáci, okrem dvoch ľudí moju fotku viac neuvidia a to vďaka tej tvojej zmrzlinke
nie, chcela som ísť za tebou, nechcel si, tak nemáš právo sa ozývať
a v tomto fore viac nereagujem
@biancadetolle
Počúvajte vy dvaja dementi... Toto nie je zoznamka, ale fórum na dané téma... Takže mi tu nespamujte so svojimi chuťami jeden na druhého a nerobte to ani v iných fórach... Nato vám slúžia TSky...
ja chvalabohu a našťastie nemám o ňu záujem
a tsky si s ňou určite nebudem písať
dokonca si vytvorila ešte jeden účet na fb kvôli jednému z nich...