Tak sa pokús niečo s tou políciou, keď ti tu toľko ľudí radí, asi vedia prečo... Je mi to strašne ľúto, zdalo sa mi, že ti je konečne opäť krásne...
Ale ak to bolo naozaj také vážnejšie, určite choď na políciu, nech sa také niečo už neopakuje, a napriek tomu, ak nič nevyriešia, budeš mať aspoň o čosi lepší pocit, že si pre tú toľko spomínanú a rozoberanú spravodlivosť niečo urobila...
A porozprávaj sa s maminou, myslím, že by jej na tom záležalo...
A netráp sa, zlé obdobia prejdú, vždy prešli, len sú veľmi ťažké a nám sa občas zdajú ako nezvládnuteľné. Ale všetko sa dá zvládnuť, hlavne s pomocou iných... Aj ja mám pocit, že sa mi všetko rúca a kamrátka povedala, že nevadí, postavíme nové, ja ti pomôžem
Takže ja na začiatok posielam to moje imaginárne objatie, ale tentokrát táááke velikánske, nech aspoň trošku pomôže...
A budem sa snažiť pomôcť aj ja, ako len viem a ako je len možné takto internetovo
Na svete boli vždy hlupáci, tak si ich nevšímaj...
Oni ani lietať nevedia, ako my dve
Lebo nevedia cítiť a nevedia zmýšľať...
Lebo si nevedia vážiť...
Lebo nechápu, že veci sa dajú riešiť aj inak...
Včera bola v Pošte pre teba jedna teta z Ružomberka, tak som výnimočne pozerala a vravela, že jej dcéra je stará dievka a vraví, že kto má vajcia, nemá rozum
za toto si mozes sama. niekto ti zazvonil, ze mas ist dolu. a si sla. kto bol ten niekto? na policiu otlacky prstov z tvojej tvare ak sa zhodu z ich tak maju zniceny zivot. proste policia ale ty si sa umyla, to by sprtavil asi kazdy. takze tvrdenie proti tvrdeniu.
Takze si zavolaj dakych super kamosov a daj zmastiti toho typka a tu picu
Podla mna tiez policia. Bol niekto doma ked si prisla zdola? Ak ano, dosvedci ti. Kazdopadne sa to neoplati nechat len tak, tak&ch hajzlikov by mali co najskor chytit polisi...
kludne to daj na policiu, aj ked nemas ziadne nesledky, tak to budu riesit aspon ako priestupok proti obcanskemu spolunazivaniu a budu mat aj z toho nejaky postih...
heejj...ale ked si zavola kamosov aby ich zbili tha potom oni ju mozu udat na policii za ublizeni na zdravi! a najprv sa o tom pozhovaraj s rodicmi a thak chod na policiu! a neodkladaj tho!
Na policiu zbytocne pokial nepredpokladas ze ti to urobia zas. Mne jeden magor trosku domliazdil nos, mal som aj lekarsku hovadinu, toho cloveka si zavolali na policiu a jedine co mu spravili bolo Bu bu bu postrasit. Potom mi o 3 mesiace dosla obalka a v nej: pripad bol odlozeny. Ale zase uz mi nemoze nic spravit lebo to by uz bolo opakovane a trestny cin... Takže: ak to bolo naposledy vykašli sa na to a ak nie začni to riešiť cez políciu.
Myslím, že poliši s tým moc nič nespravia..ale aj tak by to stálo za too..už len za to ako sa tam budú k tebe správať a brať to.. Takže choď tam..nič nestratíš..a možeš získať..prinajlepšom im pôjdu spraviť aspoň také maléé BUBUBUBU..
Alebooo..by to celo nejakú pekne záákernú odvetu.. Inak ako staríí sú dotyčníí pachatelia??
Asi sa to uz vyriesilo, ale ja keby sa mi to stane, na policiu by som nesla, aj tak by s tym nic nespravili. Ale dala by som ho dobre zmlatit, aj ked nasilie moc neuznavam, uz len pre ten dobry pocit, nech sa ukaze pred silnejsimi chalanmi, aky je hrdina.
A na tu babu by som sa vykaslala, ona je chudera teraz, ked mu tak bezhlavo na vsetko naleti, sak raz sa jej oci otvoria.
demencia niektorych ludi nezna hranic...a tychto ludi nechapem...poradim..pokial mas aspon malinke zaluby v sporte a bojovym umeniam...skus nieco na sebaobranu ja sa venujem umeniu Budo sice len kratko ale keby ma niekto nasere uz som sa naucil par veci ako s nim k zemi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ako ja takýchto ludi neznasam, zavolaj policiu .. ale ne.. alebo jo?ze ti ublizili na zdravi..
fuha inac situacia ako z telenoveli
Ale ak to bolo naozaj také vážnejšie, určite choď na políciu, nech sa také niečo už neopakuje, a napriek tomu, ak nič nevyriešia, budeš mať aspoň o čosi lepší pocit, že si pre tú toľko spomínanú a rozoberanú spravodlivosť niečo urobila...
A porozprávaj sa s maminou, myslím, že by jej na tom záležalo...
A netráp sa, zlé obdobia prejdú, vždy prešli, len sú veľmi ťažké a nám sa občas zdajú ako nezvládnuteľné. Ale všetko sa dá zvládnuť, hlavne s pomocou iných... Aj ja mám pocit, že sa mi všetko rúca a kamrátka povedala, že nevadí, postavíme nové, ja ti pomôžem
Takže ja na začiatok posielam to moje imaginárne objatie, ale tentokrát táááke velikánske, nech aspoň trošku pomôže...
Na svete boli vždy hlupáci, tak si ich nevšímaj...
Oni ani lietať nevedia, ako my dve
Lebo nevedia cítiť a nevedia zmýšľať...
Lebo si nevedia vážiť...
Lebo nechápu, že veci sa dajú riešiť aj inak...
Včera bola v Pošte pre teba jedna teta z Ružomberka, tak som výnimočne pozerala a vravela, že jej dcéra je stará dievka a vraví, že kto má vajcia, nemá rozum
Tak sa na toho somára vykašli
Takze si zavolaj dakych super kamosov a daj zmastiti toho typka a tu picu
Alebooo..by to celo nejakú pekne záákernú odvetu.. Inak ako staríí sú dotyčníí pachatelia??
Daj vediet, normalne uctujem 2500sk za polamane nohy, ze si to ty tak im ich polamem aj zadarmo
(mal som par poharikov čučoriedky)
A na tu babu by som sa vykaslala, ona je chudera teraz, ked mu tak bezhlavo na vsetko naleti, sak raz sa jej oci otvoria.
ako to dopadlo??