jedno slovo nemám, ale keď som bol v indonézií a musel to vysvetľovať nechápavým pohľadom ("Slovakia? What?") ľudí z iných štátov a kontinentov, tak som to zvykol zhrnúť pod frázu "Tiny piece of turd in the heart of europe"
Did you know "Czechoslovakia"? Odpovie: Yes. Ja: So now it is only Slovakia. Pre tých, ktorí nevedia čo je a kde je Slovensko je zbytočne niečo opisovať, toľko krát som ľuďom povedal, že som zo Slovenska a nakoniec splietali, že som Poliak či Chorvát, proste zbytočné aj to jedno slovo.
@savvym
no sú to chudáci, je problém zobrať mapu a pozrieť si svet, kde aké sú krajiny..
ja hovorím len jedno, kto chce najde, pochváli a kto nechce urobí sa sprostým a povie priblblo - udiveným výrazom neviem...
niektorí ľudia sú obrovsky zaostalí, to už na vychode cigáni sú inteligentnejši....
ja sa nedivím, keď nepoznajú svet. Skôr mi vadí, že keď im poviem odkiaľ som, oni pri ďalšej príležitosti trepnú, že som z krajiny, ktorá je tisíc kilometrov inde. Ešte sa aj niekto pomýlil, že Slovinsko, lebo to je podobný názov, ale tak už viem, že neočakávať veľa. Každý na svete hádam pozná len USA, Rusko a Čínu s istotou, lebo ich médiá dokola omieľajú. @marcello1111
@marcello1111 nikde ani to nieje o tom kde si to napisal alebo či si to napisal, ale o tom blbom komente.a ziadny boh nam nic nedal je to len vyplod v tvojej hlave a ani svate to nieje
@lukaso121
mňa nenaserieš, si zadubenec a tým aj zostaneš...
a láskavo ma netaguj, si zablokovaný a hľaď si svojeho, s takým indivíduom, ako ty, nechcem mať nič spoločné!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
čiže svätá....
som to kde napísal...
no sú to chudáci, je problém zobrať mapu a pozrieť si svet, kde aké sú krajiny..
ja hovorím len jedno, kto chce najde, pochváli a kto nechce urobí sa sprostým a povie priblblo - udiveným výrazom neviem...
niektorí ľudia sú obrovsky zaostalí, to už na vychode cigáni sú inteligentnejši....
mňa nenaserieš, si zadubenec a tým aj zostaneš...
a láskavo ma netaguj, si zablokovaný a hľaď si svojeho, s takým indivíduom, ako ty, nechcem mať nič spoločné!
nikto ťa nenúti!