Prosím vás o obohatenie ma výletmi v prírode, také čo sa zvládnu za jedeň deň, vyvedú vás z monotónnej každodennej rutiny, niečo čo nenájdem na "kam s deťmi.sk"
Nič kam by trebalo auto ( vlak>bus), asi ani žiadne hrady, múzea.
Môžem odporúčiť lúky a lesy nad Karlovkou/Devínskou, Kukuričák alebo Devínsku Kobylu. Nie je to ničím vyslovene unikátne (ak ťa teda neláka opustená raketová základňa ), ale je tam pekná príroda, skvelé výhľady a pokoj (ikeď; chodí tam dosť ľudí behať či so psami).
Pekné prechádzky môžu byť aj na Železnej studničke či na Kolibe, fakt to tam mám rád, ale je to tam trochu vyhľadávanejšie ľuďmi (a teda, mohlo by to byť aj na tom webe ).
Toto bolo vrámci Bratislavy, ale pozerám že píšeš “z BA” (nebol som si istý, ako to myslíš s tým autobusom a vlakom, či áno, alebo nie). Nuž tak to je na zamyslenie... Ja mám veľmi rád vojenské lesy na Záhorí (akurát sú trochu monotónne a je tam oficiálne obmedzený vstup a lužné lesy pri Morave a pri Dunaji. Ale tam väčšinou chodím na biku. Zaujímavé by na prechádzky a túry mohli byť Malé Karpaty a ja mám veľmi rád Myjavu, len neviem, či tam nie je komplikovaná doprava bez auta...
Devínska Kobyla, Sandberg, Kačín, Lužné lesy pri Dunaji, resp. Dunajské ramená (Petržalka smer Čunovo), Pajštún, alebo opačný smer - cez les pri Rači smer Modra/ Veľká Homola...
Tak môžte absolvovať trebárs Štefánikovu magistrálu, po hrebeni Karpát z Devína na Bradlo. Len neviem, koľko to pešo trvá... V okolí Bratislavy sú skvelé možnosti na cyklovýlety, ak vám nevadí ísť na bikoch - na Záhorie, trebárs ku kostolíku v Kopčanoch, do Ledníc na zámok, do Viedne, do Schönbrunu, k Nieusiedlerskému jazeru či do Gabčíkova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Vďačný vďak vám!
Zelezna studienka
Kittsse (peso)
Rusovce
Devinka kobyla
Kamzik
Viete napríklad hm, Trenčín