Nejde podľa mňa ani o platy a ani o ľudí, ale naša spoločnosť sa sústreďuje na niečo úplne odlišné, ako na hry. Ako správny Slovák by si mal predsa otročiť v nejakej tej automobilke a byť rád ak máš vôbec jeden deň voľna do mesiaca
Ja čo sa v tomto odvetví nepohybujem poznám 2 dvoch ľudí čo v ňom pracujú a vyvíjajú hry v zahraničí. Čiže si myslím že, áno sú, len ako už vyššie spomínajú zhrabne ich zahraničie.
Tak vývoj takej hry nie je lacná záležitosť. Musíš do toho napumpovať dosť veľa peňazí a úspech nemáš nikde zaručený. Takže skôr sa pýtaj, či sa nájde dosť schopných ľudí ochotných investovať kopu času a prachov do niečoho, čo sa nemusí zaplatiť.
Podla mna urcite dala, na slovensku je neskutocne vela velmi schopnych programatorov, dizajnerov atd...problem je v tom ze ludia pojdu do toho co ma meno, tj neznama hra aj ked je dobra velmi neobstoji + zhanat vydavatelstva je nie je prave hracka. Tvorenie hry je casovo neskutocne narocny projekt, takze aj plat by bol problem ak to chceme cisto na slovensku bez pomoci velkych studii.
Ahojte, studujem programovanie hier a potrebujem vas nazor na moju zaverecnu pracu do skoly. Ak by sa niaky odvazlivec odhodlal ju okomentovat a nedaj boze vyskusat strasne by ste mi pomohli
@oliveris Ahoj, ano vsetko som naprogpramoval sam, stale na tom robim, deadline mam 5teho Maja, modely su free, stiahnute z Unreal Engine Marketplace a dakujeeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Určite by sa aj u nás našli.
2. Nezáleží na tom
Dakujeeeem