Dnes som sa zamyslal, co z toho maju vsetci, ked si to rozdaju niekde na diskoteke s uplne neznamym? Chodia tam rozne vekove kategorie, ale minule baby podla mna mali 13-15 (tazko povedat) a rozpravali, ktora uspokojila viac "sexosov", a tie jednorazovky
ja mam urcitu uctu k dievcatam, a ak hlavne neviem kto to je, tak by som do toho nesiel. nepotrebujem, aby ma roznosili po meste, resp. ked vyrastie a bude z nej nejaka svojska a jednoduchsia zena, nie dakujem. kto neberie prilezitost, nech prvy zatiahne zips!
hej, neurazaj neznejsie pohlavie...to ti sexosi, ktori su ako vsetci chlapi bezcitne sexuchtive prasata ich zviedli...a pod hrozbou zabitia a neposkytnutia dalsieho orgazmu im povedali, aby sa tie nevinne chudatka, co hladaju vztah zalozeny na laske chvalili pred kamaratkami, aby sa na nic neprislo a nalakali tym sexosom dalsie obete
že roznášajú pohlavné choroby aj ked kondomy zaručujú, že žiadnu určite nedostaneš ale opak je pravdou a ked ich nepoužijú tak ešte aj deti sa rodia.. fuj.. preto nie je dobré púštať také mladé baby do barov večer..
@skellington666 presne tak a keby si na tej diskoteke ty, tak aj teba pretiahnem lebo by som si myslel ze si volaka 12stka kedze mas taku kraaaasnu sexy ofinku
tak @boloabude tu zo seba spraví debilka a ktomu ešte aj trápneho debilka a každý sa tu na jeho blbosti rehoce.. to je uroven dnesnej "mladeze"... už viem kde preco je svet tam, kde je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ked sa s niekym vypsia na diskoteke je to super
a ked je to so staršým chalanom je to pre nich vynikajuce
tym viac sa mlžu pochválit svojím tak isto sprostým maloletým kamarátkam a polovica si to vymyslela a su ešte panny
ja mam urcitu uctu k dievcatam, a ak hlavne neviem kto to je, tak by som do toho nesiel. nepotrebujem, aby ma roznosili po meste, resp. ked vyrastie a bude z nej nejaka svojska a jednoduchsia zena, nie dakujem. kto neberie prilezitost, nech prvy zatiahne zips!
@maymmey
viem o com rozpravam, kedze som to videl na vlastne oci niekolkokrat
a kto sa chce do mna obut, ze ja si uzivam s mladsimi, ma pravdu, ale pozname sa niekolko rokov, nie su teda pre mna nezname.
v Stars najdes aj 13tky zmachlene, ale tie robia iba asi trubenie, kedze sa asi nevojdes
Obaja by si dali vychladenu dvanastku
grcám z teba.
nuž keď sú sprosté alebo im to vyhovuje tak ich sračky