práve som dočítala podmienky prijatia na filozofickú fakultu Komenského a tam sa píše,že v rámci 3.skupiny študijných programov(etnológia, kulturológia, politológia, sociológia)má byť jednotná prijímacia skúška.
ahoj, je to pravda, dokonca som pozerala, cvičné testy a sú na rovnakom princípe, takže ak robíš etnológiu máš tam aj politiku, ale keď to tak vezmeš, je to úzko prepojené.
@greenewerra hlásim sa na politologiu,a z toho,čo som sa dozvedela od jednej študentky,minulý rok na prijímačkách nebolo nič z nosky ani dejepisu(aj ked boli v požiadavkách),len prehľad,logika,a niekoľko percent boli faktografické otázky,tak som naozaj zvedavá,ako to bude tento rok...
tak tak je to jednotny test a tusim ak ta nevezmu napriklad na ten osbor co si chcela, napriklad hlasis sa na socku a nevezmu ta a na etnologii budu volne miesta tak mozes ist tam..tusim tak
a do tej skupiny pre ktorú platí jednotná skúška (t.j. test študijných predpokladov ) patria len tie štyri odbory? etnológia, politológia, sociológia a kulturológia? Nie je ich tam viac?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov