Ludia mam chalana ktori ma vecne zatrepava medzi svojich kamosou medzi nimi sa ku mne chova tak ako vzdy pekne milo atd ale chce chodit aj snimi aj somnou naraz a ja sa moc medzi nimi dobre necitim lebo ich ani nepoznam riadne a som sama baba medzi samimi
No toto som presne zazila... aj mne to bolo dost neprijemne bavit sa medzi cudzymi chalanmi ale tak postupne si zvyknes a stanu sa z nich aj tvoji kamarati. A pokus sa mu vysvetlit ze chces aby ste mali cas aj pre seba, len vy dvaja. Isto to pochopi
Povedz mu, ze chces byt niekedy s nim sama a co sa tyka jeho party, skus sa uvolnit, zabavat, rypat do nich, uzivaj si, ze si medzi samimi chalanmi! ! !
po case si zvyknes a uvidís ze bavit sa s chalanmi má dost výhod,podla mna sú chalani ako kamaráti ovela lepsí,ako niektoré baby.Sú úprimnejší,a uvidíš,ze časom si aj sami za tebou ako za jedinou babou v ich partii prídu po nejakú radu v láske
image oblubenca v partii pricom mu jeho caja stale chodi za chvostom ako psicek je dost pohodovy obavam sa ze keby si mal vybrat medzi nimi a tebou vybral by si ich ze je to svinstvo? nie len zivotna skusenost ... snaz sa snimi skamosit neber ich ako problem iste ze mu mozes povedat aby ste viac casu travili spolu sami to je jasne ale nedavaj mu volbu ty alebo partia to by bola brutalna chyba
no moj chalan je uz 2mes. bezomna,lebo ja som v zahranici a on si kazdy den uziva / chodi von s kamosmi..predtym,ked som este bola doma,sme sa velakrat hadali za to,ze uprednostnuje kamosov predomnou..tak ma zacal vlacit s nimi von..najskor mi to bolo blbe,ale teraz sa medzi nimi citim skvele...sem tam si s nejakym zaflirtujem ale byvame aj casto sami..co ja mam radsej,ale obmedzovat ho nemozem,lebo ako napisal TYPEK,mozno by si vybral kamosov predomnou..ale ved aj ja potrebujem kecat s kamoskami..je to tak dane proste..bud v pohode a zacni s nimi kecat ablaznit sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov