Prosím vás vedeli by ste mi pomôcť??- mám jemné vlasy bez objemu a keď ich vyžehlím alebo pomocou kulmy nakrútim tak vonku zafúka vietor a je po tom nevydrží mi to ani 15 min. aj keď dám lak na ne aj tak je to stále také isté vedeli by ste mi niečo odpor
mozes ich cielene znicit - peroxidom, castym zehlenim na vysokej teplote.. budu suchsie, lepsie budu drzat tvar.. ale za cenu kratkych vlasov, polamanych koncekov, slamatej hlavy.. nerob to
noo, neviem či ti to pomôže, ale ja som ich mala taktiež také a teraz už asi 4 mesiace ich stále, keď umyjem a trošku presuším, zapletiem a potom, keď ich ráno rozpustím, sú brčkaté a tým aj vyzerajú hustejšie a potom, keď prídem domov, tak si ich hore vypnem a mám tak až do rána a potom ráno vyzerajú ako riadne husté, aj keď nie sú
inak to caste zehlenie pomoze aj pri prirodzenych vlasoch (nefarbenych) ze sa stanu take suchsie a lepsie sa s nimi bude dat manipulovat? lebo ja mam niekedy tiez problem ked si zgelujem vlasy a potom mi to furt lieta ked trocha zafuka a je po haare
Mňa vždy rozosmeje slovné spojenie jemné vlasy bez objemu - preklad, riedke vlasy... na jemné husté vlasy sa ešte nikto nesťažoval že by boli bez objemu...takéto eufemizmy máš tri vlasy a ešte aj tie si ničíš? Si fakt hlúpa. Normálne sa zmier s tým, aké sú a budú ti vďačné.
Ja mám naopak vlasy meirne vlnovaté, suchšie, rozbláznené a elektrizujúce, stále zakudlené.... a držia tvar Buď rada za to, čo máš Máš ich proste zdravé
Hlavne ich neumývaj deň čo deň! Najlepšie vlasy mám, keď často športujem a makám. Pot im prospieva. Potom troška-trošička-minimum šampónu. A ráno je to OK.
@Ayame A kde sa ti v hustých vlasoch stratil objem? Dobre dajme tomu že máš husté vlasy a nie taký objem ako chceš. Stále sú tu riedke vlasy iných dievčat, takže nemáš čo riešiť, len si prirábaš problémy...fakt moja rada je zachráň si vlasy, zakonzervuj ich v čo najprirodzenejšom stave. Šampón a koniec. Maximálne kondicionér. Pôsobí to sebavedomo a to je dosť dobrá zbraň...všeijaké upravované vlasy pôsobia naivne, bezradne a sklamane.Ja si krajšie než prirodzené predstaviť neviem. Nech už sú prirodzene akékoľvek...pokiaľ teda nie sú nejako choré. Ale riedke vlasy od narodenia nie je choroba.
@sapphirizing existuju jemne vlasy bez objemu... napr. ked som bola u kadernika a robil mi uces sam povedal ze na to ake mam jemne vlasy je ich vela ... ale objemne velmi nie su
Hlavne nepoužívaj žiadne balzamy a kondicionér na vlasy, docieliš pravý opak. Ak ich chceš mať poddajné,tak si ich zafarby, daj si na vlasy trvalú alebo čokoľvek,čo ich vysuší. Viem to podľa seba,nakoľko som si dala spraviť iba ombré a vlasy mám ako slamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mozes ich cielene znicit - peroxidom, castym zehlenim na vysokej teplote.. budu suchsie, lepsie budu drzat tvar.. ale za cenu kratkych vlasov, polamanych koncekov, slamatej hlavy.. nerob to