toto neni vooobec normaalne mame na skole taak hnusnuu ucku normaalne ze my vychaadzala 4rka s matiky na konci roka.. a dnes som mala pisat pisomku ale ani mi ju nedala az ked som sa jej spytala ci si ju mozem napisat a ona ze mozes ale znamku som ti u
Zuzanka17 zalezi mi na znaamke, teda jedine ked prepadam tak si to opraviiim vzdycky..niekedy aj na 3jku,,ale tak mohla mi to skor povedath ze mi hrozy bana..:/ si jak moja mama ta tez vyprava furt ..ze sa treba ucith po cely rok
kks pica pojebana...kamoska tam tiez mala nejake 5 a jednu jednotku a dvojku a ta suka jej chcela dat petku ...a powedala ze sa musi daco naucit tak som ju nieco trocha docuil a dala jej nakoniec 4
7. to mala podobnee jak ja...aspon si to opravila .. taak to je od teba zlatee ..sak jako nevim co ta moja ucka riesi mam tam 4rky, jednotku,trojky a dve 5tky..aach:/
nadavat na ucitelky to vam ide, co? ale zamyslel sa niekto nad tym, ze ako sa citi ked jej cely rok robite zle? niektori ucitelia su blazni to hej, ale ked im niekto stale nadava a smeje sa im do tvare tak sa ani nedivim, ze im prepina. ak nechcete prepadat, tak sa ucte aspon trochu alebo pouzivajte tahaky, ucitelka vam zo samych patiek stvorku nevykuzli!!!
akoze nevem co si fakt robila cely rok.urciote sa na teba nalepi nieco kebyze davas aspon na hodinach pozor..a nechapem este co je na deviatackej matike take lahke.ja som mala v pohode1..aj ked nie kazdemu to ide..ale tak 3 b y si mohla amt podla mna v pohode kebyze chces a snazis sa...ale tiez je pravda ze niektori ucitelia su nespravodlivy...
ale bolo to na pol roka a bola to 2, pričom mi mala dať 1.
nechápem ale tvoj postoj. jednak máš mať prehľad o známkach a jednoducho sa nemôžeš do posledného dňa uzatvárania známok spoliehať len na to, "že ona mi dá 4". holt, ako vidíš, nedá.
dik za nazory ale ako si niektoryy myslite ze mam s matiky asi same 5tky a 4rky..praveze to neni pravda preto mam na tu ucku nervy.. ja tam mam aj jednotku a trojky a "az" dve 5tky..iinak nesom deviatacka ale prvaacka na strednejj.. a prehlad bohuzial nemam az taky velky pretoze si znamky zapisuje do svojho zosita, a do klasaku mi zapisala iba stvorku a jednotku..,,. takze tak,,to len aby ste si o mne nemysleli ze som nejaka trupka co ma same 5tky, a ece sa stazuje na ucky
14...noo opravnee,nebudem math kedy lebo hmm ona tu uz nebude do konca tyzdna,iba zajtra na prvych troch hodinach... a potom ide do pi*e, a uz snou nebudem ...ale zajtra skusim snou nieco poriesth
haa my sme dostali asi vo februari novu anglictinarku a jednemu spoluziakovi asi na stvrtej spolocnej hodine zakruzkovala stvorku.
Ale zas, teraz mu dala sancu, aby to skusil vytiahnut na trojku.
A k tebe, prepadas za to, ze si sa matiku neucila alebo ze jej nerozumies? Ja som to pochopila tak, ze sa neucis. A potom teda fakt nechapem, co tu riesis. Skor si mala mysliet na to, ako to moze dopadnut, nie teraz, tyzden pred klasifikacnymi..
21 nerozumiem preto som sa na konci roka uz nic neucila,teda iba pred pisomkammi som si delala vzdy tahaky a to pomahalo..lol tvoj spoluziak mal stastie teda....ale tak uciim sa aspon na 4rky,,mne to bohato staci:: ale dostath 5? omgg to je po pi*i
Poraď sa o tom z rodičmi. Ak matike nerozumieš, najdu Ti niekoho na doučko a reparát zvládneš. Skús to brať trochu zodpovednejšie a nadbehnúť si až na trojku. Keby ti vychádzala trojka nedala by ťa prepadnúť.Nechoď na doraz na štvorky, lebo tak máš najväčšiu šancu na prepadnutie. Otec nech sa s ňou porozpráva. Je veľa učiteľov, ktorí na ľuďoch sedia a potom tak vyzerá aj ich prospech. O mňa sa takto nikto nestaral, a učitelia sa na mne odbavovali, moja sesternica raz dostala päťku, krstný nabehol do školy a učiteľke sa týždeň klepali kolená.
24. dakujem za raduu...ale moji rodicia na to asi kaslu,vravia ze som sa mala ucit..ale minule som pisala pisomku opravnu a napisala som ju tak myslim ze apson na 3jku,ale ta ucka mi odteraz nepovedala znamkuu,a vypada to tak ze sa ju dozviem az buduci pondelok alebo az piatok buduci,na vysvecku..: disappointed: ..aa tej kamaraatke potom prilepsila alebo ju nechala jebnuth?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale mas pravdu bolo to od nej dost neferove
5. po cely rok?.. no ucila som sa aspon na 3,4 to staaci .. ja vobec netusim jako ju presvedcith...poraadte -....myslite ze pomoze cokolada?
Ved neprepadas, ides pisat opravne. nie?
A to ty sama nevies co ti vychadza? Ved hadam mas prehlad o svojch znamkach...?
ale bolo to na pol roka a bola to 2, pričom mi mala dať 1.
nechápem ale tvoj postoj. jednak máš mať prehľad o známkach a jednoducho sa nemôžeš do posledného dňa uzatvárania známok spoliehať len na to, "že ona mi dá 4". holt, ako vidíš, nedá.
Ale zas, teraz mu dala sancu, aby to skusil vytiahnut na trojku.
A k tebe, prepadas za to, ze si sa matiku neucila alebo ze jej nerozumies? Ja som to pochopila tak, ze sa neucis. A potom teda fakt nechapem, co tu riesis. Skor si mala mysliet na to, ako to moze dopadnut, nie teraz, tyzden pred klasifikacnymi..