Nechodím často von ani som nechodil, ale keď raz zachcem ísť preč tak sa cítim byť obmedzený tým, že nemôžem... A že v podstate ani niet vekľmi kam zájsť.
Len robota(ak ju máš), cesta do/z nej, a pripadne cesta do potravín... tiež autom.
Tak tri mesiace som poriadne nebol vonku, ale vcera som uz isiel tak na dlhsie, aj dnes, cele mesto som presiel, aj na poli som bol. Sak ked som vonku sam a v pritomnosti prechadzajucich ludi mam natiahnute rusko, tak mi nemoze nikto nic povedat, to co by uz bolo za represivizmus?! A na hlavu este k tomu!
@5 Preboha to kde zijes?! sak okolo mna presli autom dva krat policajti a v pohode, chapem ze by ti mohli picovat, kebyze si s nejakou skupinkou, ale ked si sam, alebo s rodinou. Ale este k tomu, tie vselijake asocialne a fetacke bytovky a tam kde byva neprisposobiva skupina romov, a tie stvrte, kde su tieto bytovky, tam je uplna anarchia stale, myslis ze sa tam vobec policajti ukazu? Alebo rozne poulicne bandy, na nich si tiez policajti ani netrufnu, ved lepsie je sikanovat jednotlivcov, hentam ani nepachnu, lebo by dostali na picu.
mala kopu voľného času, furt chodím von, ale nechodím sa menej ako keď som robila a mala som len z roboty 15-20k krokov.. a test chodím von behať, skialpovať, turistikovať... inde som nechodila ani predtým takže vôbec sa necítim obmedzená
Normálne chodím von, do parku sa prejsť a keď treba tak samozrejme nakúpiť. A v tom parku som dnes videl kopu detí na preliezkach. Dospelí sedeli v krčme vedľa, ktorá mala otvorenú terasu napriek zákazu. Rúško väčšina ľudí nemala. Ale my zodpovední sa máme obmedzovať podľa nejakých okresov, keď ideme sami v aute? Veď je to už na smiech .
@wistingher@5 Nikto ti nedá pokutu len tak za nič ani keď ideš povedzme s kamarátom. Sústredia sa hlavne na takých, čo sa zoskupujú vo veľkých skupinách, nenosia rúško kde je veľa ľudí alebo na prevádzky ktoré otvoria napriek zákazu. Ale ani na to neprídu vždy.
@passerine@8 tu v obci, kde nie je kde ísť do prírody ani. Najbližšie niečo normálne je Koliba v BA, resp. Malé Karpaty, ale to je už iný okres. Alebo ešte priehrada, ale čo na priehrade v zime že...
no pride mi divne chodit peso, lebo taky ludsky standart mi pripada normalne auto, kde clovek nemusi byt s x neznamymi a drat si nohy ale inak vlastne co je na tom divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Len robota(ak ju máš), cesta do/z nej, a pripadne cesta do potravín... tiež autom.