Ježiško chce doniesť maminke žehličku viete poradiť ?
Ahojte chcem kúpiť žehličku mame na prádlo, má nejakú čo mi ani google nevie nájsť takže,chcem niečo lepšie špičkové kvalitnejšie dobrej značky a šikovnú,cena do tých 45€!! viete niečo dobré poradiť z vlastnej skúsenosti alebo obchod v ktorom mám hľadať c
skús niečo od Tefal alebo kľudne aj Eta. Myslím že obe značky sú v pohode a ako som pozeral aj cenovo by si sa mohla zmestiť.
Napr. :
@2 z môjho pohľadu je vždy lepšie dať ako dar niečo praktické čo aj ten človek potrebuje ako len nejakú zbytočnosť. Aj keď sa to používa práve na prácu.
No aby bolo jasné moja mama má všetko čo si myslí že potrebuje a oblečenie je ťažko kupovať takže som sa rozhodla nahradiť staré novým a je mi jedno ako je to smutné @katherinemorgana je to každého vec že?
@erjedna Čo si predstavuješ pod pojmom špičkovejšie ty? Lebo ja som to opísala aj inak a ked sa ti nepáči aké slová som použila napíš o tom fórum napr.
@feklus neviem čo už kúpiť, všetko má vôbec to nie je zlé, pičoviny tipu sviečky a oblečenie ktorého veľkosť sa isto netrafím sú už klišé alebo nejaké okrasné chujoviny zo skla je to užitočné a prečo nevymeniť staré za nové? Okrem toho, napríklad keby bývam sama kúpič si popi. vysávač poriadne žehličku a nie šmejdy a robím to rada, síce moja mama ma toho niekedy vyše hlavy ale určite ju to viac poteší ako zahambí ako písala hore slečna @katherinemorgana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» eta.cz/pece-o-odevy/su...
Napr. :
@2 z môjho pohľadu je vždy lepšie dať ako dar niečo praktické čo aj ten človek potrebuje ako len nejakú zbytočnosť. Aj keď sa to používa práve na prácu.
» www.jihokov.cz/index.php?site=...
@erjedna Čo si predstavuješ pod pojmom špičkovejšie ty? Lebo ja som to opísala aj inak a ked sa ti nepáči aké slová som použila napíš o tom fórum napr.
@feklus neviem čo už kúpiť, všetko má vôbec to nie je zlé, pičoviny tipu sviečky a oblečenie ktorého veľkosť sa isto netrafím sú už klišé alebo nejaké okrasné chujoviny zo skla je to užitočné a prečo nevymeniť staré za nové? Okrem toho, napríklad keby bývam sama kúpič si popi. vysávač poriadne žehličku a nie šmejdy a robím to rada, síce moja mama ma toho niekedy vyše hlavy ale určite ju to viac poteší ako zahambí ako písala hore slečna @katherinemorgana