jj kukam to ..alebo skor minuly rok som kukala a teraz skor len obcas..ked sa nudim..lebo si to trosku pamatam
len jedine co si nepamatam je ci bude ten joanin brat chodit s tou bifloskou blondinkou alebo s tou joaninou kamaratkou co chodi v kozenej bunde ???nad tym furt rozmyslam len si to neak nepamatam pamata si to niekto?
suhlasim a pridavam sa super serial... a nesuhlasim s tvrdenim ze je to obycajny tinedzersky serial co vymyva mozgy...skor je to jeden z velmi malickeho mnozstva serialov pre tinedzerov ktory ma aj myslienku a da sa tam dobre zasmiat aj zamysliet..je tam vsetko co je aj v normalnom zivote...smutok, laska, slzy, sklamania, radosti..... je to serial s myslienkou a mam ho strasne rada
podla mna je to sqwely serial..ppc furt pozeram ja minule prazndinny aj teto ppc...joan mam aj na stene ako herecku..je sqwela..welmi zboznujem tento serial..
neviete nahodou niekto, kde sa da kupit *legalne* Joan z Arkadie (prva aj druha seria) - ci uz na dvd abo stiahnut z netu? ak to niekto vie, poslite mi prosim odpoved na ottobolyos(at)gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
len jedine co si nepamatam je ci bude ten joanin brat chodit s tou bifloskou blondinkou alebo s tou joaninou kamaratkou co chodi v kozenej bunde ???nad tym furt rozmyslam len si to neak nepamatam pamata si to niekto?
Neznášam čokoľvek v súvislosti s bohom, ale ten seriál je v pohode
Neznášam čokoľvek v súvislosti s bohom , ale ten seriál je v pohode
a ta pesnicka na zaciatku ..