dnešna časť teda bola....aaaach myslim ze je to prvy serial ktory zobrazuje realitu....preco musia ludia umierat???ked som bola mala zomrel mi stryko a prababka ale to som bola mala moc si to napamätam ...ako ste prezili ked vam umrel niekto blizky???sak
Inac, presne toto je aj v teme Televizor ...tato tema, ale to je tu uz asi terndom, zakladat to iste dokola, takze to vynecham, teda nevyjadrim sa ...
no a jo, dnesak bola haluzna cast... sa mi lubila, som mierne aj zadrziavala slzicky na krajicku ... ...ale som myslela, ze sa z toho dostane a najlepsi bol konie, ked jej BOh hovoril o tom moste
Aspoň, že nezakladá diskusie, že niečo, niekde robila s 12-ročným chalanom . Joan z Arkádie pozerám aj ja. Podľa mňa veľmi dobrý seriál. Priemerný ľudia, priemerné materiálne bohatstvo, zmätok mladých ľudí. Naozaj skutočný život, v každej časti je nejaké poučenie, nie že ten s tým, tam, vtedy. Žiadna telenovela...
mne sa ten serial strašne páááči.....najskor ma ot nebavilo lebo som to pozerala len taq chvilku a potom som to vypla ...ale potom ekd som si pvoedala že pozrem si to cele ved može ot byť dobre..a fakt je to uplne peckove a hlavne suhlasim ten most bol perfektny a skoro soms a rozplakala aj ked ta baba nwm jak sa vola sorry zomrela ja som si ani nemyslea že zomrie ale bolo to taqe milee a smutne dotoho .....
hej aj ja to pozeram..a je to jeden s normalnych serialov...len skoda ze zomrela, som necakala, ze ju nechaju umret..ale dej ide dalej...a o tom to je...skutocne veci, skutocne problemy...asi tak
videl som to aj ja a celkom dobre to je aspon sa tam teraz deje nieco prevratne tak bude to o niecom zase ....mne zomrel oco ked som bol maly a teraz je to uz v pohode zijem s tym ved co ine mam robit
ja som sa tak rozplakala ako uz davno nie.....a to nie som ten typ co place pri kazdom romantickom filme....ale toto bolo vazne dojimave...aj ked som do poslednej chvile dufala ze nezomrie ................no som presvedcena ze serialu to len prida ......je to skvely serial a zobrazuje v podstate realny kazdodenny zivot(az na toho boha ale no co vsetko je mozne)....nie ako ine americke serialy vid v siedmom nebia podobne lebo v siedmom nebi mi akoze totalne lezie na nervy ako sa tam kazdy do kazdeho stara...neviem na co sa ti americani hraju ale podla mna taka rodina ako je ta v siedmom nebi v amerike neexistuje!!! takze mohli ten trapny serial zrusit a radsej dat 2 casti joan za sebou!!!
ale bohaca dnesnu cast som prepasla kvoli trapnemu vybavovaniu pasu!!!! stalo sa nieco dolezite?!!! nasiel by sa niekto ochotny co by mi poskytol info?!! vopred dakujm ochotnej dusi
bolo to skor take spomienkove na Kevinovu nehodu, kedze vsetci boli postupne vypovedat...a Luke mal narodky - jeho rodicia na to zabudli, pozval aj Grace k nim na veceru, ktora mu ako darcek dala skoncenie ich mlcanlivosti o vztahu. A od Joan dostal sarkana, ktoreho chcel uz vtedy pred Kevinovou nehodou, ale vtedy ho nedostal (na to si spomenula vdaka Bohu).
Joan sa hnevala na Boha kvoli Judith, v skole jej aj povedali, ze velmi nema na vysku kvoli zlym znamkam, len na tu miestnu, ale ona chce ist tam, kde Adam,ktory sa ale uci vyborne...asi tolko v skratke
Diiik Alison moc krasne....uz mi to aj Simuskaaa napisala cez tejnu postu ale ona to vzala z ineho uhla takze vase obsahy sa skvele doplnaju.....vdaka vazne vdaka zlate ste baby uz som v obraze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no a jo, dnesak bola haluzna cast... sa mi lubila, som mierne aj zadrziavala slzicky na krajicku ... ...ale som myslela, ze sa z toho dostane a najlepsi bol konie, ked jej BOh hovoril o tom moste
inak podla mna ten jej brat Kevin nehysterci, ved si stale zo seba utahuje...nie
Joan sa hnevala na Boha kvoli Judith, v skole jej aj povedali, ze velmi nema na vysku kvoli zlym znamkam, len na tu miestnu, ale ona chce ist tam, kde Adam,ktory sa ale uci vyborne...asi tolko v skratke