Nemam job a momentalne ani nepodnikam, miesto toho investujem. Netreba tam vytvarat ziadnu hodnotu a zaraba to aj ked spim.
Ale urcite chcem zacat opat podnikat len este som nenasiel to prave orechove. Zopar napadov mam, len ma k tomu nic netlaci tak sa neviem spravne namotivovat.
@Tommyhot co povazujes ty za spravne investicie ?
Ja volim podnikanie, aj ked to nie je jednoducha cesta, skusam to s oblecenim, hoci je trh nim presyteny, nevzdavam sa.
@moccacino ja investujem do Bitcoinu (aj svoje pripadne podnikatelske aktivity tam budem smerovat) a do kovov. Bitcoin mi zaraba a zlato tam sedi keby nahodou pridem o vsetko nech mam aspon na chleba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale urcite chcem zacat opat podnikat len este som nenasiel to prave orechove. Zopar napadov mam, len ma k tomu nic netlaci tak sa neviem spravne namotivovat.
Ja volim podnikanie, aj ked to nie je jednoducha cesta, skusam to s oblecenim, hoci je trh nim presyteny, nevzdavam sa.