chcem sa opytat..urcite uz niekto z vas zazil nejaku situaciu,ked vas nepravom potrestali alebo obvinili..ako sa s tym vyrovnavate??ako dlho to u vas trva??mne sa to prihodilo...a velmi ma to hneva...lepsie povedane trapi..take zmiesane pocity mam dost te
Jasné že stalo... najmä rodičia mi to robia... a keďže už dávnejšie som si povedala že rodičom klamať nebudem práve preto aby mi verili, tak ma to vždy o to viac sklame...
A riešenie - najskôr sa s dotyčným rodičom kvôli tomu pohádam, potom sa niekomu posťažujem, vyspím sa a som v pohode (teda pokiaľ to nemá nejaká trvalejšie následky)
stalo sa nedávno... vypustila som pár sĺz, vyrozprávala som sa, prešla som sa po vzduchu, vypočula hudbu a bolo v pohode...a hlavne vyspala som sa z toho...
darmo semmy ked ti neveria asi na to maju nejaky dovod preo ti neveria...
ja tiez poznam z vlastnej skusenosti obvineniaktore neboli pravom ale z tej strany som doveru stratila a velmi takzo sa ziskava naspet...ale inak si to ja uz vobec nevsimam.jebat na to a mas po probleme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A riešenie - najskôr sa s dotyčným rodičom kvôli tomu pohádam, potom sa niekomu posťažujem, vyspím sa a som v pohode (teda pokiaľ to nemá nejaká trvalejšie následky)
ja tiez poznam z vlastnej skusenosti obvineniaktore neboli pravom ale z tej strany som doveru stratila a velmi takzo sa ziskava naspet...ale inak si to ja uz vobec nevsimam.jebat na to a mas po probleme...
a sice nestava sa mi to casto, ale rozzuri ma to, ak mi niekto neveri