Ja nechcem byť sprostý... ale som rád, že sa nestihol v politike dlho zdržať... keď som počul jeho prejavy bál som sa, že sa stane niečo podobné ako roku 1939, keď bol pri vláde Hittler...
Haider bol typicky namysleny arogantny rakusky politik,na druhej strane to ale bol patriot ktory mal rad svoju vlast.Je ale fakt ze mnohe jeho vyjadrenia boli dost kontroverzne ale za to moze asi prostredie v ktorom vyrastal kedze obaja rodicia boli nacisti,jeho otec bol dokonca jeden z prvych clenov rakuskej nacistickej strany.ale myslim ze porovnani so Slotom to bol kultivovany a vzdelany clovek
jasne, ze to nebola nahoda.. ked sada clovek opity za volant, tak ta nasledna nehoda nie je nahoda, ale takmer nutnost. ty si to tak ale zrejme nemyslel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale pre rakusku politicku scenu to bude mat rozsiahle dosledky...sam som zvedavy ako sa to vyvinie
ale ked uz je mrtvy, nech mu je zem lahka