Je tu niekto kto chodi na judo? a ak jj,tak aky mate z toho pocit? ozaj to pomoze pri obrane,priklad ked ma niekto prepadne na ulici?! a co karate?co je z toho lepsie?
@3 dnesne karete je skor o tom abz si vedel naznacit kop a nahodou protivnikovi neublizil
btw kedy sa ludia naucia ze porovnavat rozne styly je somarina? Najviac zboznujem otazku v style "co je lepsie box alebo ju jitsu?" No oboje a ani jedno sucasne.
chav: ale kdez, aj sportove karate je lepsie ako nulovy pohyb a sportove karate je hlavne viac sport ako bojove umenie uz len z nazvu to clovek nerobi pre to aby mohol ist v krcmach lebene rozbijat
No presne sme OT a aby sme boli este viac - toto je SKANDAAAAL admini na birdzi rozsiruju off topic a kto s tym spravi poriadok??? Je ot tu prehnite od vrchu az po spodok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
rozhodne je to aspon nejaka aktivita, coz je stale lepsie ako sediet za pocitacom a nic nerobit
A ad judo vs karate... moja rada je, skus si trening jedneho, a trening druheho a uvidis co ta bude viac bavit, alebo ta viac oslovi
Judo sa zameriava na techniky zrazenia, hodov a pak... kdezto karate je viac zameranejsie na udery, kopy
btw kedy sa ludia naucia ze porovnavat rozne styly je somarina? Najviac zboznujem otazku v style "co je lepsie box alebo ju jitsu?" No oboje a ani jedno sucasne.
(aby sa nepovedalo ze rypes len ty )
Inac, tusim sme off
PS: uz som skoncil
fakt super
millujem j.kana