dalsi "spevak". jeho hviezdna kariera skonci za rok, dva. v amerike je este jeden chalan, ktory je fakt dobry spevak a tato justina mu nesiaha ani po odtlacok tenisky. ten si ale sam dokazal zlozit skladby(a to ma 13).
Mozno ste o nom poculi a je niekolkonasobne lepsi, len nema make-up ako justina.
Fandim mu. Preco? Lebo je to len male decko, ktore vyjebalo z malymi deckami. Konkretne teda z dievcatami vo veku 12-16 .. Nech si robi co chce. Je to len hviezdicka, ktora zaziari a velmi rychlo vyhasne. Verte mi, ked poviem, ze za 10-20 rokov si nikto ani len nevspomenie co alebo kto bol nejaky Bieber.
Drzim mu palce.... mam rad mlade talenty , ale z 10tich je vyuzity jeden..... taky je dnes pomer ..... chalan mal stastie, ze ho mal kto presadit
ale nejaka zavist tu akoze fakt nie je na mieste , a treba brat ohlad aj na jeho vek , urcite nie je top ale je dobry
Kazdopadne ak si neda pozor moze skoncit blede ... uz vela mien ukazalo, ze detska psychika nemusi byt vzdy dost odolna na to, aby zvladla aj temne stranky , ktore slava prinasa
Neviem preco je okolo neho taky osial, nepocul som od neho nic a ani neviem ako vyzera (ani ma to netankuje), ale zjavne mu zavidi vela deciek tu na birdzi nevynimajuc.
njn Sak slovaci...... preto je mojim prioritnym planom byt bohaty, tak aby o tom nikto nevedel...... a vyhnut sa tak nikdy nevysichajucej zavisti trapnej slovace , ktora jebe do kazdeho kto sa ma o trosku lepsie (vlastnym pricinenim)
cely on je strasny marketingovy tah, chudacik maly. disney channel, nove "hviezdy" maju max. 16 rokov, napisu im trapne pesnicky, este horsie klipy, len aby sa to pacilo 14kam, vsetci maju nechutne sladke usmevy, same klise
on mozno aj vie celkom spievat, mozno aj ma cit pre hudbu, len to nemoze prejavit
a mozno nema a je to taky americky debilko ako vyzera
proste ho namam rada ! .. malé rozmaznané decko čo ešte ani nemutovalo ... celé je to o peniazoch má proste dobrého manažéra .. za par rokov onho nikto ani nezakopne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Nevyzerá na 15 či koľko to má!
Je to len dašia hviezda z ktorej su baby preč...
a je toho viac ale je neskoro a nechce sa mi to vypisovať
ale tá baba to poňala dosť tráápne miestami aj ked je to pravda
Mozno ste o nom poculi a je niekolkonasobne lepsi, len nema make-up ako justina.
ale spieva dobre to musim uznat
Fandim mu. Preco? Lebo je to len male decko, ktore vyjebalo z malymi deckami. Konkretne teda z dievcatami vo veku 12-16 .. Nech si robi co chce. Je to len hviezdicka, ktora zaziari a velmi rychlo vyhasne. Verte mi, ked poviem, ze za 10-20 rokov si nikto ani len nevspomenie co alebo kto bol nejaky Bieber.
ale nejaka zavist tu akoze fakt nie je na mieste , a treba brat ohlad aj na jeho vek , urcite nie je top ale je dobry
Kazdopadne ak si neda pozor moze skoncit blede ... uz vela mien ukazalo, ze detska psychika nemusi byt vzdy dost odolna na to, aby zvladla aj temne stranky , ktore slava prinasa
VS
asi tak...
ja som si pôvodne myslela, keď som počula len pesničku od Biebera, že to spieva baba!!!
ale ten klip Never say never je super... to musím uznať.... Jeckie Chana milujem!!!
on mozno aj vie celkom spievat, mozno aj ma cit pre hudbu, len to nemoze prejavit
a mozno nema a je to taky americky debilko ako vyzera
posobi na mna dost zakomplexovane
jeho interwia su o nicom
z jeho hudby mi je zle
takze asi tak