Neni tu niekto kadernik? uz ma to stve..chcem zmenu..len moje kucery nedovolia..chcem novy sitrh do skoly..neporadil by mi daaky kadernika lebo dakto? poslala by som aj fotky.. ako fakt..chcem zmenu..viem ze to tu pisem furt ale..fakt ja uz to nevydrzim..
no ja som kaderník ale tha kučaravé vlasy, to je pohroma a každá holka ti povie že strihať to je ešte väčšia pohroma a jaký strih by si chcela? a ak už hej kup si žehličku alebo si daj nejaku vyrovnávaciu kúru majú to jen v kaderníctvach tie šmejdy v drogerkach hlavne ta nova reklama na niveu sú prd platné :-d
ty si blba?? ked nevieme ake tie vlasy mas asi tazko ti dakto poradi... a tym ze zalozis 15 diskusii o tom nic to nepomoze, skus zdvihnut rit od pc, zobrat mamu/kamaratku/sestru/sesternicu do prveho kadernictva nie to riesit cez net
ja mam zehlicku....ale skodi...jak hovado proste..chcem zmenu..neviem aky chcem strih.niečo nove a mam kratke kucery..takze je to naprd..kratke vlasy..teda dlhe..ale vypada to kratko
hmmm pokiaľ to žehlíš raz to týždňa je to v pohode tvoje vlasy to rozchodia, a stými kučerami máš pravdu, ja mám spolužiačku, kučarava jak baran, v prvom ročníku si dala vyžehliť vlasy a mala ich skoro po riť :-d ale je pravda že tu furt zakladáš fóra o tom že chceš nejaku zmenu, tak si ich nejako prefarbi daj si nejaky melír myslím jeden hruby alebo čo ja viem, takto asi nič nedoriešiš, ja vlasy aj po čas roka zmením aj 4 krát :-d ale neni to moc príjemne :-d
tha červená ti skoro vybledne a červený melír vyzerá tak ako keby ti niekto vylial kečup na vlasy :-d a nikdy to nejako v móde nebolo, a tiež by si tu mohla dať nejAku svoju PORIADNU fotku lebo s tých čo máš v albume sa výsť moc nedá
jednoducho neverím že nejaký blbý šampón a kondicionér môže vyrovnať vlasy, možno maximálne vlniace sa, a nekučeravé dobre vyhladí, ale normálne kučaravé vlasy? väčšina tých reklám iba dobre oblbuje
vies co? urob jak ja... jedneho dna som sa nadrbala a poriadne, vliezla som do kupelne, zobrala noznice, ziletku a hreben a ostrihala sa kadernikom neverim, bez urazky schizofrenik
@19 presne to som urobila aj ja a ako nikdy mi ziadna kadernicka alebo kadernik tak dobre vlasy neostrihali ako ja sama :d no co, asi som prirodzeny talent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@11 nevieme aky mas odtien pleti, ci ti cervena k nej pojde, najlepsie by bolo dat si foto na birdz