Keďže som natrafila na nejaký príspevok o kakae nedalo mi to nezaložiť diskusiu o tom...
Neviem či mám iba ja taký zváśtny pocit že v dnešnej dobe sú rozprávky už o niečom úplne inom... Keď som bola malá vždy som nateśene už o 6 ráno vstávala v sobo
Áno, rozprávky o 6 to bolo niečo úúžasné.
Gumkáči a Káčerovo a Tom a Jerry aaa... aach
Pokojne by som si to aj teraz pozrela, lenže obvykle zhruba o 6 (ok, preháňam, tak povedzme o 3) chodím spať
A čo sa týka nových rozprávok.. Pre mňa je stará klasika najlepšia
@mernose že spievajúce deti kakaoslavici sa to volalo nie?
mne sa pacila rozpravka Cedric alebo potom taka, co bol taký starý dedko a mal nejaku dielnu a tam takémalé čosi snim žilo (bola to ceska rozpravka s normalnm hercom)nevieteakosa volala?
jeeej to si pametam tam boli tí dvaja ten Igor a ten druhí..no z mafstory Milanko a Béla ja som mala rada len tú časť ked davali rozpravky potom toho slavika detskeho ci co to bolo som ani moc nepozeravala
voniaa kakaao... sladuckee kakaaako... voniaa staalee... ja som pozeravala setko som na tom fičala.... a priznam sa. .ze aj teraz keby davali kakao, tak by som to pozeravala... bolo to super..
jééj kakao to som pozrerávala stále A teraz sa mi zdá že už rozprávky nechodia.. či? lebo viem že chodia tie nejaké filmy také... divné... Ale rozprávky som nepostrehla... ale to môže byť tým že ich furt prespím Ale fakt teraz rozprávky dávajú už len skoro ráno Neviem kto im to pozerá tak skoro
Veveričiak Riško...Nils Holgerson...Júrošík, Mach a Šebestová,Emil, Pumuckl,Pa a Pí, Ferdo Mravec,Lolek a Bolek, Pipi,Požiarnik Sam aleboooo Bambulka to boli asi najoblúbenejšie ...ale tie chodili skôr na stv... z kakaa si pamätám asi len Cerdicka lebo som po ňom pomenovala potkana
To boli rozprávky ne jak teraz tie pičoviny japonské...
dakedy mali rozpravku mravno naucny a zaroven vtipny charakter ... a boli pozeratelne dokonca vsetkymi vekovymi kategoriami... (viz Jurosik, Matko a Kubko, etc) dnes uz len pokemon, digimon, orezane diely Naruta a podoben.. fakt netusim kde sa stratil Kuko, Ratafak Plachta, Filmarik a Filmuska a vsetci ti, ktori rano sa haluzili s detmi a pustali fajne rozpravky ... akurat to detom vymyva hlavy ...
hej veru dnesne rozpravky robia z deciek len vymlete hlavy ako naruto a pod. volakedy mali tie rozpravky velmi dobry vplyv na decka ucily ich co je dobre a co zle a v tych dnesnych pomaly texasky masaker. to je nahlavu som zvedavy aky vymetenci z nich vyrastu
moderné rozprávky nesledujem, ale som zaťažená na staré večerníčky Macko Uško, Pat a Mat, teraz dávajú na čechoch Krkonošské rozprávky
alebo napr. aj rozprávky ako také: Krásna Varvara, Finist, jasný sokol, Mrázik (všetko ruská klasika ), Tom a Jerry (kvôli nim som si ako decko nešla dať zašiť hlavu, lebo by som ich nestihla v telke a to som si nemohla dovoliť) atď.
Aj ja som kukala kakao a ela a hop to boli mojee no a teraz si občas kuknem tiež niečo napr. Bol raz jeden život som dnes pozerala ja som už videla všetky časti dávno ale mne sa to páči a ostatné rozprávky... teraz nie sú také pekné ako kedysi :/
kakaoooo som pozeraval ale hlavne taku mys...uz ani neviem ako sa to volalo.... a ela hop to etse teraz von niekdy sa na tom smejejememe ale teraz uz by mi te rozpravky prisli asi divne..ale nahodou min som videl taku ze planeta pokladov a moc moc sa mi to pacilo.... a tesim sa na cestu na mesiac...teraz w kinach to ide a u nas w mt pojde.. tak som zvedavyyy
kakawko a babovkaaaaa juj xD to bolo uzasneeee xD
a ta rozpravka xD nechodilo take nieco ze cerveny klastor? co take mysky tam boli a zvieratka z lesa xD heh xD
ale tie oldies animaky su najlepsie xD
ved ti pinguinovia? alebo taky pribeh koaly? to je sice clayman technika ale uzasneeee aj tak xD
Jááj ja som to zbožnoval Ešte ked som mal tak menej rokov každé ráno s rožkom v hube...pod dekou a už som fičal ..zbožnoval som tie rozprávky ach škoda..teraz mám 16 a aj keby kakao ešte bývalo tak by som určite tak skoro ako kedysi nevstal.. ale obcas ak rano kukam tv..tak nejde nic moc..tie blbe rodinne filmy,ktoré nikoho nebavia..a casper či čo to bývalo...omg no nič
Aaaaaach to boli cool casi... aj teraz milujem rozpravky... ale skoda ze uz nechodi kakawko... to ma fakt bavilo... Ale teraz by som aj taq nestala bo vzdy cez vykend spim do 11... ale moja chyba bo chodim spawat o piatej ale ked uz sa w sobotu rano zobudim skorej a zapnem telku taq davaju HANNAH MONTANA!!! A to ma vie pekne nastvat... naco davaju take howadiny??? a gde nechali korytnacku franklina, gumkacow, balua a setky ostatne haluzowiny??? Nee teraz sa seci kukame na nejaku trapnu dievcinku ako si skrieka na podiu... alebo este dawaju tee traposiny take serialy o nicom jaaj... mno skratka teraz sa rano racej oplati spat
Bambuľka bola super, hoci az dnes vidim, ze to vlastne bola poucna rozpravka Aj tak tam bol najvacsi pan dedo Jozef... » www.veselerozpravky.sk/bambulka/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Gumkáči a Káčerovo a Tom a Jerry aaa... aach
Pokojne by som si to aj teraz pozrela, lenže obvykle zhruba o 6 (ok, preháňam, tak povedzme o 3) chodím spať
A čo sa týka nových rozprávok.. Pre mňa je stará klasika najlepšia
mne sa pacila rozpravka Cedric alebo potom taka, co bol taký starý dedko a mal nejaku dielnu a tam takémalé čosi snim žilo (bola to ceska rozpravka s normalnm hercom)nevieteakosa volala?
A takisti aj od Kuka do Kuka , neviem či si to ešte niekdo pamätá
To boli rozprávky ne jak teraz tie pičoviny japonské...
alebo napr. aj rozprávky ako také: Krásna Varvara, Finist, jasný sokol, Mrázik (všetko ruská klasika ), Tom a Jerry (kvôli nim som si ako decko nešla dať zašiť hlavu, lebo by som ich nestihla v telke a to som si nemohla dovoliť) atď.
a ta rozpravka xD nechodilo take nieco ze cerveny klastor? co take mysky tam boli a zvieratka z lesa xD heh xD
ale tie oldies animaky su najlepsie xD
ved ti pinguinovia? alebo taky pribeh koaly? to je sice clayman technika ale uzasneeee aj tak xD
inac k rozpravkam xD
nepozeravas HappyTreeFriends alebo SouthPark? xD xD xd