potrebovala by som poradit ohladom vysokej chcem vediet kam by ma urcite zobrali aj bez prijimaciek, pretoze potrebujem jednu taku skolu,ktoru budem mat istu...inac mam dost ze dobre vysledky v skole takze poradte prosim kam by som si mohla podat prihl
taak aspon co ja viem na ekonomicku univerzitu v blave na obchodnu a narodnohospodarsku fakultu beru do priemeru 1,2 bez prijimaciek
ale mozes ist na zoznam.sk a tam najdes zoznam nasich aj ceskych vysokych skol aj ich stranky a mozes si to zistit presne, kazda fakulta by to mala mat v sekcii studium
Ahoj, no najskor napis, co by si vlasne chcela studovat. Podla mna nie je rozumne, aby hlavne kriterium bolo, ci Ta beru bez prijimaciek. Momentalne na vacsinu skol nie je problem sa dostat. Poziadavky z roka na rok klesaju Ist sa zasit na rok na nieco, co Ta nebude bavit, su podla mna vyhodene peniaze a zabyty cas.
Nemáš ale istotu že sa dostaneš na školu, ktorá berie bez prijímačiek! Tam máš len istotu, že tie prijímačky nebudeš robiť, ale to že sa tam dostaneš nieje isté! Bo berú len určitý počet študentov a záleží na výsledkoch zo strednej. Na to sa nespoliehaj!!!
no na mat-fyz ta zoberu, ale mas co robit aby si presiel prvy rocnik ja som skoro zomrel ale mam vsetky skusky a uz som prakticky bakalar tak mi je to jedno... vyhoda skoly je ze ta zoberu skoro do kazdej roboty... lebo ak si uz vyzsie vedia ze ti to mysli... ja mam na pohovoroch zatial 100 percentnu uspesnost... kamosa nezobrali lebo si mysleli ze nebude stihat skolu aj robotu, ale ked skonci tak sa ma hned ozvat.. proste s mat-fyzom je robota ista... ja mam na profesia.sk zivotopis a volaju mi asi 3 krat za tyzden na pohovor a nikdy nejdu po 100sk na hodinu uz si len vybrat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale mozes ist na zoznam.sk a tam najdes zoznam nasich aj ceskych vysokych skol aj ich stranky a mozes si to zistit presne, kazda fakulta by to mala mat v sekcii studium
mas kopec takych skol staci zajst za dakym, co studuje uz na vyske, ja za ine mesta neviem ti povedat, mozno este zilina daco ma, co si pametam
Dalsia moznost je sukomna skola...pokial viem tak tam su dolezite osobne pohovory