pici aj s moznostami...
1. Island - anglictinu ste nepouzivali aktivne tak 5 rokov, dostanete tak 500 evra na mesiac s cim asi nevyzijete, nikoho tam nepoznate, a vychytate jesenne mesiace a polarnu noc
2. Praha s tym ze sa tam da obzit za tych 500 a nie je to tak daleko domov ak by daco, mate tam kamaratov a znamych, a s tou zimou a svetlom to tam bude trochu lepsie...
3. Krakow - rovnaky zarobok, nikoho nepoznam, ale svetlo a tak,...
Narazuvzdornaa hej mzda... akoze na celkove vyzitie za mesiac, zradlo, spanie, energie, vylety etc... a hovorim ze som 5 rokov anglictinu nepouzival, ze to bude asi tazke sa tam dorozumiet...
Jaaaj aha
No a doma na SVK tych 500 nezozenies? Neviem, ake su ceny na Islande, ale fuuu.. Asi Krakow by som si vybrala, i ked polske militantne krestanstvo mi drasa nervy.
@Narazuvzdornaa ide o absolventsku staz... chcem si spravit vylet a trosku zresetovat hlavu o ten zarobok nejde, len by som rad prezil takze preto som na pochybach ci ten island... a ked tam bude furt tma tak tiez no... vylety moc nenaplanujem potom...
urcite island, lebo tak, je to ine, nepoznane, samozrejme za predpokladu ze by som si bola ista ze to zvladnem nejak zavinancovat. praha a krakow su blizko, tam mozes ist kedykolvek na akokolvek dlho.
Z takého toho dobrodružného pohľadu určite Island.. lebo Island proste Ale zasa či by si si tým viac neuškodil, keď teda vravíš že angličtinu si nepoužíval, nikoho nepoznáš a tak..
Angličtinu si neupožíval, ale šak nevadí. Pred cestou si kukneš základné časy a slovíčka. Všetko si nezabudol, dačo vieš, bude dobre.
To, že nikoho nepoznáš, tiež nevadí, ved sa spoznáte, nebdueš tam predsa jediný mladý človek. Treba byť otvorený a zapájať sa do rozhovorov.
Dostaneš 500 efra, to je málo ale šak môžeš tam brigádovať, či nie? Myslím, že to tiež zvládneš.
Takže.. hlasujem za Island.
Podla toho ako sa citis byt schopny v tej anglictine. Ak si myslis ze by si zvladol aspon zakladne veci tak to ostatne sa tam hned naucis. Btw, v prahe sa mas mega dobre s 500e mesacne nahodou
@Sypomka ty si to tak pekne diplomaticky ze z toho nist neviem prave mne ta praha pride tiez taka no... najdostupnejsia... a ako najlepsie mozne riesenie... lebo tam by sa teoreticky dalo potom aj nadviazat na dalsiu spolupracu ak by som sa osvecil teda
ja by som sla do prahy lebo ju mam najradsej a vseobecne mam strasne rada mesta, cize aj Krakow, to je tiez nadherne mesto podla mna.. A akoze priroda je krasna, ale len tak na mesacny vylet, mna by porazilo byt po tme tak dlho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. Island - anglictinu ste nepouzivali aktivne tak 5 rokov, dostanete tak 500 evra na mesiac s cim asi nevyzijete, nikoho tam nepoznate, a vychytate jesenne mesiace a polarnu noc
2. Praha s tym ze sa tam da obzit za tych 500 a nie je to tak daleko domov ak by daco, mate tam kamaratov a znamych, a s tou zimou a svetlom to tam bude trochu lepsie...
3. Krakow - rovnaky zarobok, nikoho nepoznam, ale svetlo a tak,...
Preco na Islande nepouzijem anglictinu?
No a doma na SVK tych 500 nezozenies? Neviem, ake su ceny na Islande, ale fuuu.. Asi Krakow by som si vybrala, i ked polske militantne krestanstvo mi drasa nervy.
To, že nikoho nepoznáš, tiež nevadí, ved sa spoznáte, nebdueš tam predsa jediný mladý človek. Treba byť otvorený a zapájať sa do rozhovorov.
Dostaneš 500 efra, to je málo ale šak môžeš tam brigádovať, či nie? Myslím, že to tiež zvládneš.
Takže.. hlasujem za Island.