@kolini čooo? radšej by som do konca života študovala pre nič za nič a byť free, ako keby som mala robiť denne 8 a viac hodín, prísť domov a nemať na nič čas
Nechcela by som vrátiť čas...Na ZŠ nemám dobré spomienky ale aj tak...aj keď som zažila vela pekných chvíl, nikdy by som to nevrátila lebo treba ísť dopredu a nechcela by som potom prežívať to zlé znovu..
NATASHATKO: ale zase je dobré zmenit zlé rozhodnutia teda aspon ja by som chcela a zas sice by som nechcela znova prezivat zle chvile ale zase aj tie dobre chvile stoja za to! takze keby som mohla urcite by som sla spät casom!!
skolka...aby som napravil chybu ktorej som sa vtedy dopustil...stale ked ma posielali poobede spat tak sa mi nechcelo som sa len tvaril ze spim ..dnes by som uz mal viac rozumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(Až zistím, kto mi zamiešal kokaín do toniku...)
aj to ma svoje caro..no mna studovanie nebavi..
...v skolke bolo fajn..cele dni sa hrat..obrovska drevena stavebnica..vedro s voskovkami ..vajickova pomazanka ach jo...