A tak Vám rozmýšľam pozerám po nete,....že či pôjdem tento rok niekam do zahraničia,..alebo budem doma,....v poslednej dobe sú celkom fajn last minuty naposledy som našla Rhodos na 11 dní,za 16 000sk,...all inclusive,...no momentálne je v tom jeden háčik
Pekne na Slovensku zostan .... ako nieje to tu zazrak ale je tu tolko krasnych miest ako príroda ... hrady ... rozne historicke keastiele ....ale ak ta takato dovolenka nebavi tak more co uz
moja ja by som šla na Korfu ... ale idem do Tuniska, tam kde mi to každý zatracuje a už mi po chrbte behajú zimomriavky, čo neviem ako a čo bude... ale ako sa vraví, necháme sa prekvapkať... ...
15. Kamoška sa v piatok vrátila s Tunisu a povedala že sa ešte zo žiadnej z dovoleniek nebrala domov tak ako z tejto,...vraj má super zážitky,..ale to ich jedlo a tí ľudia,....a že prišla do obchodu a nechceli ju z neho pustiť dokial si niečo nekúpila,...alebo more bolo vraj fajn ale boli tam len dvakrát vraj inak len pri bazéne,...lebo bola tam špina,...Bola tuším že v Sousse,....a vraj mala dosť keď si dala sukňu, že po nej pozerali ako keby jej drbalo,....
Ale hrozne ma to láka do Egypta,...vidieť aspoň tie pyramídy,....ale u mňa zatial vyhráva Santorini,len momentálne je dosť drahé,..takže to asi istí,...Rhodos,...Kréta,..alebo to Korfu,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ak by som si mohla vybrať, tak jednoznačne more
-Zakynthos
-Rhodos
-Kréta
no a z tohto už sa nerozhodnem
pre niekoho aktivnejsieho je fajn pozret Tatry a tak..
Do egypta a pod by som nesiel, stacilo raz, je mi to proti srsti cele je to divne ta mentalita mi uplne ze nesadla a kultura tiez nie, takze dovi dopo